Dagligkrydsen – dansk gratis krydsordsapp til Android

thumb krydsord-android

Er du til kryds og tværs er den nye danske krydsords-applikation lige noget for dig.

Af en eller anden grund, til trods for at der de sidste par i Danmark er blevet solgt mere end dobbelt så mange smartphones med Android end med iOS, så er der stadig nogle derude der starter med at udvikle deres app til iOS for senere at udvikle en app til Android.

Dette har været tilfældet med danske Krydsord.dk`s applikation der det sidste års tid har kunnet hentes ned til iPhones og iPads, men ikke til Android.

Dette har de danske krydsords-elskende Androidbrugere brokket sig over, og Krydsord.dk har derfor udviklet en Krydsords-applikation til Android der kan hentes gratis via Google Play.

Med app`en installeret kan du når som helst og hvor som helst give dig til at løse krydsord via tastaturet på din smartphone eller tablet.

 – Løs krydsord hvor som helst via Krydsord.dk

Du kan tilgå dine tidligere løste krydsord eller fortsætte hvor du slap, og vil du prøve kræfter med det engelske sprog kan du under indstillingerne skifte sprog fra dansk til engelsk og omvendt.

Jeg har haft krydsords-applikationen installeret i nogle timer og selvom jeg er lige så god til at løse krydsord som jeg er til at finde vej (jeps, jeg skulkede fra blåspejder), så har jeg tastet lidt rundt i et par krydsords-opgaver, og app`en virker stabil.

 – Danske apps og spil nyheder

App`en, der også går under navnet Dagligkrydsen, kan bruges på både smartphones og tablets, men uden at have tjekket det ud så tror jeg at en stor skærm er at foretrække.

Der er altid 30 gratis krydsord at finde i Dagligkrydsen og hver dag bliver der tilføjet en ny opgave, hvorefter den ældste automatisk ryger ud.

 – SquareWords – nyt gratis dansk krydsords-spil til Android

Du kan også tilgå opgaverne via din browser og printe dem ud hvis du mere er til den gammeldags facon.

Hent Dagligkrydsen gratis på Google Play.

(5) kommentarer
  1. nok fordi vi ved hva er bedst af smartphone 😉 man kan mere end med de andre vi er glade ved vore LGG3 😀 😀

  2. Så skal man logge på så kan man fortsat spille de spil man var midt i tror jeg opretter mig som bruger 8)

Skriv kommentar
account_circle
email