Jordens dag 2015 – se hvilket dyr du er med Google

thumb earth-day

Tjek hvilket dyr du er med Google.

Jordens dag 2015 er over os (Earth Day) og selvom vi til dagligt bruger meget tid på kun at bringe seriøse historier der er Android relateret, napper vi i dag en artikel der ikke har så meget at gøre med Android.

Vi bliver dog ved moder Google (Google opkøbte Android inc. i 2005 og lancerede det Android vi kender i dag i 2007), da Google i forbindelse med at det er den 22. april har lavet lidt underholdning.

 – Er din mobil blevet væk? Find den på Google

I dag er det nemlig “Jordens Dag 2015” og Google har sammensat en lille quiz hvor vi kan finde ud af hvilket dyr vi er..jeps du læste rigtigt, og det eneste du skal gøre er at hoppe over på Google og begynde at svare på de spørgsmål der dukker op.

Earth Day (Jordens dag) har fokus på klima og miljø og via Google`s Doodle Quiz er håbet også at der vil blive indsamlet penge der går til forskellige dyrebeskyttelses-organisationer.

Faktisk matcher Google alle bidrag op til 20.000 dollars, hvilket betyder at hvis du donerer 20 danske kroner, smider Google 20 danske kroner oven i hatten. 20 kroner bliver altså til 40 kroner som kan bruges på at redde truede dyrearter mm.

Herunder er det skuespilleren Edward Norton der opfordrer os til at bidrage. 

Skriv kommentar
account_circle
email