Jelly Bean er ikke på vej til Xperia S alligevel

Sony Mobile Frankrig tweetede i sidste uge at Android 4.1.2 Jelly Bean udrulningen var påbegyndt til Sony Xperia S. Nu siger Sony Mobile Tyskland at det var en fejl. 

Desværre ser det ud til at det tweet som Sony Mobile Frankrig smed ud i sidste uge var en misforståelse. Jelly Bean er pt ikke på vej til Sony Xperia S, det skriver Xperiablog.

Sony Mobile Tyskland skrev tweetet herunder, og selvom det er en dårlig nyhed er det rart at få bekræftet at i ikke skal gå og vente.

Bemærk at dette ikke betyder at Xperia S ikke vil modtage opdateringen, det betyder blot at udrulningen ikke er startet.

Udklip sony mobile tyskland 

(6) kommentarer
  1. Det er jo også muligt at roote din Xperia, det hjælper Sony gerne med hvordan det skal gøres…

  2. Sony er sku lige så elendige til opdateringer som LG..

    Kan huske da kæresten købte hendes Xperia S, der stod der på pakken: Kan opdateres til 4.0.. Der gik så 5 mdr inden den opdatering overhovedet kom til telefonen..

  3. Latterlige Sony. Det har også kun taget en KRIG nu! Få dog strammet op, intet at sige til at Sony er blevet overhalet af så mange andre. De får endnu engang svært ved, at leve op til deres løfter. Først hed det marts, så april og sidst i slutningen af maj. Det ender jo med det bliver engang i august formentlig.

  4. Tak Høy. Jeg har ellers bøvlet lidt rundt med PC Companion, uden at få det til at virke så jeg kommer her tilbage og beder om hjælp når tiden er inde 😛

  5. Høy for fanden da 🙂 sådan noget må du da ikke skrive. Aj jeg undrede mig også over at der ikke var nogle der havde opdateret egentlig og bedre at vide det 8)

Skriv kommentar
account_circle
email