IZettle introducerer verdens første gratis kortlæser i Danmark

thumb iZettle

iZettle er klar med verdens første kortlæser der kan benyttes gratis, og danskerne bliver blandt de første der kan gøre brug af den. 

iZettle lancerer iZettle Lite, der er verdens første gratis Chip og PIN kortlæser. iZettle skriver i en ny pressemeddelse at iZettle Lite bliver lanceret i Danmark, Storbrittanien, Tyskland, Sverige, Norge, Finland, samt i Holland, og at ideén er at give små virksomheder og iværksættere et gratis værktøj til at tage imod kortbetalinger med.

iZettle Lite (som ses på billedet øverst i artiklen) skal via et kabel forbindes til en smartphone eller en tablet, og du kan herefter tage imod betaling eller omvendt.

Jacob De Geer, CEO og grundlægger af iZettle, siger om tiltaget at:

Dette er noget af det mest dristige, vi nogensinde har gjort. For fire år siden vendte vi bunden i vejret på betalingsmarkedet, da vi lancerede verdens første mini chip-kortlæser. Vi tager nu de næste skridt i vores rejse med et nyt banebrydende tilbud, som sætter streg under vores placering som Europas førende virksomhed for mobile betalinger.

iZettle Lite er sin første af slagsen. Betalingsløsningen nedbryder ikke kun de barrierer, som små erhvervsdrivende møder, når de starter en virksomhed. Den byder også andre spillere på betalingsmarkedet op til dans.

Også trådløs forbindelse

iZettle Lite er gratis at benytte, men vil du være fri for at hive kabler frem hver gang du skal bruge denne, så tilbydes iZettle Pro der udover at kunne oprette trådløs forbindelse til smartphones og tablets, også har et indbygget display.

Videoen herunder er er promo fra iZettle`s Instagramside.

 

En video slået op af iZettle (@izettle) den

Skriv kommentar
account_circle
email