Intel og Safaricom introducerer Yolo Android smartphone

Yolo-Android-smartphone

Den netop lancerede Yolo Android smartphone bliver den første smartphone i Afrika med Intel inside. Yolo smartphone er lavet til det afrikanske marked. 

Direkte kopieret fra pressemeddelsen:

Produktet er rettet mod det stigende antal af prisbevidste førstegangskøbere i Kenya, som ikke vil gå på kompromis med ydeevne eller brugeroplevelse. Yolo ™ vil blive solgt i Safaricom-butikkerne over hele landet med en introduktionspris på 10.999 Kshs., og ved køb af telefonen gives der 500 MB data med gratis. 

(det svarer til 700 DKR, tak Berador)

 

Telefonen er baseret på Intels nyeste smartphone-platform til nye vækstmarkeder, der blev lanceret tidligere i denne måned på det internationale Consumer Electronics Show (CES).  Med Intel Inside®, er brugere af Yolo™, sikret: Hurtig søgning på internettet, imponerende multimediefunktioner og en fantastisk brugeroplevelse med Androids applikationer. 

 

“Vi redefinerer, hvad prisbevidste kenyanere kan forvente sig fra en smartphone”, siger Peter Arina, general manager, Safaricoms Consumer Business-afdeling. “Den Intel-baserede Yolo smartphone rammer den unikke balance mellem pris og ydelse – vi anser det for at være et reelt gennembrud. Det er en fantastisk nyhed, at Kenya vil være det første land i Afrika til at lancere smartphones med Intel Inside®, og vi forventer en fantastisk modtagelse fra vores kunder”. 

 

“Vi er glade for at samarbejde med Safaricom om at levere den første smartphone med Intel Inside® til de kenyanske brugere”, sagde Aysegul Ildeniz, regional direktør for Mellemøsten, Tyrkiet og Afrika-regionerne. “Det nye produkt udvider fordelene ved Intel-teknologi til flere smartphone-brugere rundt om i verden, og vi tror på, at kenyanske brugere vil glæde sig over øget funktionalitet og den samlede værdi af produktet. Vi ser frem til vores fortsætte samarbejde med Safaricom”.  

 

Yolo ™ er baseret på Intel Smartphone Reference Design for værdisegmentet af smartphone-markedet. Enheden er drevet af en Intel ® Atom™-processor Z2420 med Intels Hyper-Threading teknologi, der kan opnå hastigheder på op til 1,2 GHz. Effektiviteten af denne teknologipakke bidrager til at give en flydende og hurtig brugeroplevelse, der også understøtter 1080p HD video capture, og et kamera med avancerede billedbehandlingsfunktioner, herunder burst mode der tillader folk at fange syv billeder på et sekund i 5-megapixel kvalitet.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email