Installer apps på mobilen, mens du surfer på den bærbare!

Hvis du har en google konto og en Android mobiltelefon, og det har du vel, kan du hente Appbrain market sync og Fast webinstaller. Appbrain market sync er det samme som Android market, bare meget mere udført og lækkert. Du kan gemme de apps du vil bruge senere hen, og du kan sende ideér til folk om hvilke apps du synes er gode. Du kan se hvilke apps du har installeret på din mobil, og oprette en liste med dine ynglingsapps, og du kan også se hvilke apps der har været de mest populære de sidste 24 timer eller de sidste 7 dage.

Appbrain market sync og Fast web installer:

Du kan se hvilke apps der har været de mest populære de sidste 24 timer eller de sidste 7 dage.

Fra mobilen surfer du til Android marked, og henter “Appbrain market sync” og “Fast web installer“. Dem downloader du. Så åbner du Appbrain applikationen og logger dig på. Tryk på “manage my apps” og derefter “sync with appbrain”. Derefter åbner du “fast web installer”, og trykker på “enable”. Nu kan du surfe rundt i Appbrains univers af apps, og når du så finder en app du vil have trykker du bare på “install”, og inden for 30 sekunder kan du se i din statusbar(den øverste bjælke på skærmen, på din mobil), at din applikation er ved at blive downloadet. Jeg har hentet 5 apps på den her måde og det fungerer virkelig godt. Appbrain market sync er et must have da det er så meget federe end Android market. Du kan også browse Appbrain fra din Android mobiltelefon og installere den vej. Når du først har prøvet Appbrain market sync er du færdig med at browse Android market, for det virker bare så godt, og der er så mange muligheder.

Update: Google har elimeret brugen af Fast web installer. Appbrain app market sync er dog stadig genial, da du kan opdele i flere kategorier end på Android market.

Update: Appbrain har løst problemet, så det kører igen.

Update:Dette er nu muligt også via Android market.


Scan koden med din mobiltelefon for at hente Appbrain market sync:  

                                                                                                             

AppBrain QR code

Appbrain market sync Appbrain:  http://www.appbrain.com/app/com.appspot.swisscodemonkeys.apps

Scan koden for at henet Fast webinstaller:

 

QR Code

Fast web installer Androi market(kun mobil): market://search?q=pname:com.appspot.swisscodemonkeys.apppusher

Fast web installer Appbrain: http://www.appbrain.com/app/com.appspot.swisscodemonkeys.apppusher

 


Appbrain_market_sync Appbrain_market_sync_2

 


Det er nemmere at skrive kommentarer og bruge forum hvis du registrerer dig.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email