Ignore No More – Ny app tvinger dine børn til at ringe tilbage

thumb app

En mor har udviklet en app der tvinger børnene til at ringe tilbage til deres forældre…ellers bliver telefonen lukket ned.

Som forældre bruger vi rigtig meget tid på at bekymre os over vores børn, og dette er nok tanken bag en ny app, hvis idé kommer fra en mor der ikke fandt det tilfredsstillende nok at kunne spore og lokalisere børnenes mobiler via de allerede eksisterende applikationer.

Hun ville nemlig også høre deres stemmer for at vide om de nu var i god behold, men hun stødte gentagne gange på det samme problem når børnene var ude og hun ringede til dem…de lod nemlig bare være med at tage telefonen og ringede ikke tilbage.

Det besluttede hun sig for at gøre noget ved og app`en “Ignore No More” er slutresultatet af dette.

Når først app`en er installeret på en telefon er dit barn tvunget til at ringe tilbage til dig før telefonen kan bruges til f.eks at sende en SMS.

Ringer barnet alligevel ikke tilbage kan telefonen lukkes helt ned så der kræves en kode for at kunne bruge den.

Der popper en liste med kontakter frem på skærmen, og barnet skal have fat i en af de kontakter for at få fat i kodeordet der låser mobilen op.

“Ignore No More” kan ikke afinstalleres af barnet, og det kræver en konto for at kunne benytte tjenesten.

Om det er for meget at børnene skal ringe tilbage, er ens egen sag, du kan ihvertfald læse mere omk app`en på Google Play.

Vi har ikke afprøvet denne app.

Kilde

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email