Hvordan tjekker jeg emails fra andre konti via Gmail (POP3)

thumb Screenshot2014-11-01-19-50-

Se hvordan du hurtigt opsætter POP3 via Gmail. 

Har du f.eks en hjemmeside med din egen mail-adresse, og den dertilhørende mail-klient ikke er meget værd i forhold til Google`s Gmail, så er det hurtigt at konfiguere din Gmail til at hente mails fra andre kontier. 

I guiden herunder bruger jeg en mail tilknyttet domænet AppsAndroid.dk og da ikke alle webhotel-udbydere har samme services, opstillinger osv, kan det godt være at du skal tage fat i din udbyder før du påbegynder at gøre dette.

Herunder vises vi dig ihvertfald hvor du skal gå hen for at hente mails fra andre kontier via Gmail.

1. Du skal åbne Gmail på computeren. Du kan også gøre det fra mobilen men jeg synes at overblikket er bedre via browseren på en stor skærm.

2. Nu trykker du på tandhjulet øverst i højre hjørne og herefter trykker du på indstillinger.

3. Nu finder du et punkt der hedder Konti og import og trykker på dette.

4. Nu finder du et punkt der hedder “Tjek email fra andre kontier” og trykker på at du vil tilføje en POP3-mailkonto som du ejer.

pop3-download-15. Nu kommer der en pop-up, og her indtaster du den mailadresse du gerne vil have at din Gmail henter mails fra og trykker dig videre.

pop3-26. Nu kommer en ny pop-up med flere muligheder og i mit tilfælde er brugernavnet det samme som den mail-adresse der skal hentes mails fra.

Adgangskoden skal du indtaste nedenunder, og du kan herefter bestemme om der skal gemmes mails på serveren eller ej. Hvis du ved på forhånd at du ikke kommer til at bruge mailen på dit webhotel, så lad være med at gemme en kopi af dine mails på serveren da de med tiden kan fylde en del.

I vores tilfælde fandt Google selv ud af at udfylde felterne POP-server og Port korrekt, men det er muligt at du her skal indhente info ved din web-udbyder.

Herefter trykker du på Tilføj konto og du er nu klar til at modtage mails i din Gmail-indbakke fra andre kontier. God fornøjelse.

bbb

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email