Hvordan sender jeg en FAX fra min Android?

Hvis du er den heldige ejer af en Android Tablet eller mobiltelefon, og ovenikøbet kender èn der har en Fax-maskine stående, så læs guiden til hvordan du sender en FAX fra din Android!

Alt hvad du læser om her på siden (undtagens nyhederne), har jeg afprøvet, eller haft nede på min mobiltelefon. Da jeg ikke ejer en Fax-maskine (kender du nogen der gør?), har jeg ikke afprøvet hvor godt det her virker. Jeg blev tippet af en bruger (hvis dù har et tip til mig, så skriv), som har afprøvet det, og det skulle virke.

Hvordan faxer jeg fra min Android:

Du starter med at hente Files AnywhereAndroid market. Det er en gratis app, der giver dig 1 gigabyte online backup/lagerplads til dine dokumenter. Via app`en kan du sende FAX til hele verden, det kræver blot at du opretter en gratis konto.


 Files Anywhere Android market 
appbrain_ikon_48  Files Anywhere Appbrain. com 

Eller scan koden med din Android Tablet/mobiltelefon: 

Files_Anywhere_til_Android_QR


Når du har hentet app`en, opretter du en konto. For at kunne sende en FAX via Files Anywhere, skal det være PDF. Hvis du har en computer i nærheden, kan du jo bruge Microsoft office, konvertere dokumentet, og overføre det til telefonen. Hvis du står nede på den Irske, kan du bruge Google docs eller lignende, og så downloade dokumentet til din telefon. Bagefter uploader du det til Files Anywhere, og herfra kan du faxe til hvem du vil.

  • Opret dokument.
  • Konvertèr til PDF.
  • Få det ned/over til din mobiltelefon.
  • Upload dokumentet til Files Anywhere.
  • FAX dokumentet.

Du kan læse mere på www.filesanywhere.com 

Om app`en til Android: http://www.filesanywhere.com/android/index.html  

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email