Hvordan opdaterer jeg firmware med Samsung Kies?

En hurtig guide til hvordan du opdaterer din Samsung Galaxy smartphone med Samsung Kies. Jeg har brugt en Samsung Galaxy S 2 i guiden, samt en PC med Windows 7.

 

Hvis du ikke har hentet og installeret Samsung Kies, så gør det nu her. Nu skal du bare følge vejledningen på skærmen og installere det.

Alle billeder kan forstørres ved et klik.

 1. Når Samsung Kies er installeret tager du et USB kabel med USB i den ene ende, og micro USB i den anden. Du tilslutter nu din Samsung mobilos til din PC.
 2. Nu vil din smartphone installere noget software, og der kommer en popup nederst i højre hjørne når den er installeret.
 3. Nu åbner du Samsung Kies ved at klikke med venstre musetast to gange.
 4. Hvis ikke der kommer en popup, kan du trykke på modelnummeret oppe i venstre hjørne, derefter skulle det gerne se ud som billedet nedenunder. Tryk på firmwareopdatering (orange knap):

Samsung_Kies_guide_1

Nu skal du bare stilling til de ting jeg har omkredset:

Samsung_Kies_guide_2

Hvis du vælger at sikkerhedskopiere dine ting skal du være opmærksom på at det kan tage noget tid, tryk derefter på fortsæt:

Samsung_Kies_guide_3

Nu kører det hele som det skal:

Samsung_Kies_guide_4

Og det fortsætter med at køre:

Samsung_Kies_guide_5

Der vil komme nogle popups som lige kræver et klik, men ellers kører det hele nu. Når opdateringen er færdig tager du kablet fra og genstarter din Samsung Android mobilos.

Der er nogle versioner hvor du skal gå ind i indstillinger – trådløst og netværk – USB tilslutning – og vælge PC studio. De valgmuligheder har jeg ikke på min, så fortvivl ikke hvis du heller ikke har.

Besøg også Titanen.dk, (udgående link) for mere gode råd til din Samsung Galaxy S smartphone.

(13) kommentarer
 1. Samsung Galaxy Mini S5570I.
  Har installeret Kies – ikke så lige ud ad landevejen som det siges at være – men back-up stopper når en når til Notat.
  Skal SIM kortet sidde i under back-up. Jeg har allerede flyttet det til min nye telefon efter at have eksporteret kontakter på telefonen til SIM-kortet. det er dog kun en brøkdel af kontakterne der vises på den nye telefon med SIM-kortet i sat.
  Det er da vist kun for PC og Mobil nørder at arbejde med de her ting
  På forhånd tak for et ikke alt for kompliceret bud på en løsning – som sagt jeg er ingen nørd så tag ikke for givet at jeg ved helt basale forudsætninger for at få det her til at virke.
  Mvh

 2. hey når jeg tilslutter min sgs 4 til kies siger den at enhedens aktuelle firmware-version understøttes ikke til at opdatere firmware via Kies og så står det her nedenunder aktuelle firmware version pda: MEA / telefon: MEA / csc: MEA (NEE)kan nogen fortælle mig hvad jeg gør forkert

   1. Ja ja men der står stadig
    det samme som
    før førat den understøttes
    ikke til min enhed og gar også prøvet manuelt og der er heller ikke noget der står bare at den seneste opdatering er installeret forstår det simplehen ikke

 3. Hej.
  Har indstalleret kies flere gange nu , men den vil ikke finde mobilen , og kan ikke opdatere på mobilen, og problemet er at den ikke vil finde netværksudbyder eller sim kort , og det virker på anden mobil, har du måske noget der kan bruges.
  Mobilen er samsung galazy s 3 GT -19305

  1. jeg skal lige forstå det rigtig..er det på mobilen du ikke kan finde en udbyder eller er det kun via kies den er gal? Altså, din SGS3 virker fint og normalt?

 4. 😮
  Hej.
  Min galaxy s ii har ingen knap der hedder opdatering under menuen Om telefonen.
  Når jeg tilslutter den til Kies, siger den at tlf ER opdateret.
  Den er aldrig blevet opdateret i det års tid jeg har haft den.
  Har nogen stødt på det problem før?
  Hilsen Kurt.

 5. Joh det kan jeg godt Høy, har fri her torsdag eller det er vel egt idag og jeg har alle filerne liggende på min computer så laver en dansk version af den guide jeg har fundet online :).

 6. Høy, jeg fik det til at virke. Og det var egt forbavsende simpel da jeg endelig fik tænkt mig om >_>. Og nu har jeg sq også fået min rooted >_>

  [img]http://dl.dropbox.com/u/11843124/SC20110727-003724.jpeg[/img]

  1. Fedt…hvis du får tid en dag kan du så ikke fortælle mig mig hvordan. jeg kunne godt bruge en guide her på sitet under “guider og tips”.

 7. Hahahaha…..Kies er et program til Samsung mobilos som man bruger ligesom htc sync og så til at opdatere din mobil med.

 8. Da jeg ikke må pille ved konens Galaxy 5 for at finde ud af hvad Keis er må jeg jo spørger her er det noget Android eller.

  Citat konen: Du skal squ ikke pille med min mobil når du ikke ved noget om hvad det er og jeg er skide lige glad med om din egen ikke har fået frigivet Gringerbread eller hvad det hedder du holder dig væk citat må nok slutte her de mange skælds ord er ikke godt

Skriv kommentar
account_circle
email