Hvordan nulstiller / fabriksgendanner jeg min Android?

thumb Nulstilling af Android

Skal du sælge din mobil eller tablet, eller har opdateret den til en nyere version af Android kan en nulstilling være handy og på Android tager det kun 5 minutter at få en enhed der er fabriksgendannet.

Spørgsmålet: “Hvordan nulstiller jeg min Android”, er et spørgsmål der ofte bliver stillet via vores indbakke så her kommer svaret.

Note: Som vi også skriver under vores kontakt-formular har vi desværre ikke tid til at svare/hjælpe jer via mail og det er grunden til at vi i sin tid oprettede Androidernes forum der selvfølgelig er gratis at benytte. Det kræver blot at du logger ind.

Ved at poste i forummet kan andre brugere også læse dit spørgsmål og svar, og på den måde kan vi hjælpe flere end hvis vi besvarede spørgsmål via mail.

Nulstilling af Android:

En nulstilling gendanner dit produkt så det er i samme tilstand som da du købte det (minus slitage selvfølgelig). Det betyder at en nulstilling egner sig glimrende til hvis du skal sælge din mobil eller tablet og du ikke er interesseret i at køberen skal se hvad du har af apps og kontier.

En nulstilling er i nogle tilfælde også nyttig hvis du har opdateret din enhed og du oplever fejl eller hvis din mobil er blevet lidt træg i betrækket.

nulstilling-af-Android-smar

For at nulstille/fabriksgendanne skal du gå til indstillinger og finde punktet sikkerhedskopiering og nulstilling (det kan variere fra producent til producent hvad punktet hedder) og vælge fabriksnulstilling.

Nu skal du bare lade telefonen gøre sit og efter 5 minutter er den nulstillet.

Det er også herinde du har mulighed for at automatisk gendanne din Google konto via punktet backup af data. Det betyder at hvis du f.eks har nulstillet din mobil og køber en ny, for derefter at logge ind med den samme Google konto som på den gamle, så downloader Google automatisk de apps du havde på din gamle mobil til den nye osv. 

 – Se amerikansk Netflix på Android i Danmark

Lykkeders det af en eller anden grund ikke at gendanne de apps du havde installeret kan du altid logge på Google Play og under mine apps se hvilke apps du har købt og har haft installeret.

Har du micro-SD kort i din enhed har du mulighed for IKKE at slette de billeder, videoer, musik osv, der ligger derpå.

 – Få mere hukommelse på Android

VIGTIGT: En nulstilling sletter alt, husk at synkronisere dine kontakter med din Gmail inden du udfører en nulstilling.

Herunder et par eksempler på hvordan du finder vej til nulstillingen:

Sony Xperia Z1:

Indstillinger – Sikkerhedskopiering og nulstilling – Gendannelse af fabriksdata

LG G2:

Menu – Indstillinger – Generelt – Backup og nulstilling – Fabriksnulstilling af data

LG G Pad:

Menu – Indstillinger – Personlig – Backup og nulstilling – Fabriksstilling af data

Samsung Galaxy S4:

Indstillinger – Konti – Sikkerhedskopiere og nulstille – Nulstil til fabriksstandard

Samsung galaxy Note 3:

Indstillinger – Generelt – Sikkerhedskopiere og nulstille – Nulstil til fabriksstandard

Nexus med Android 4.4:

Indstillinger – Sikkerhedskopiering/nulstilling – Gendannelse af fabriksdata

HTC One:

Indstillinger – Sikkerhedskopier og nulstille – Nulstil telefon – (vælg slet alle data hvis du vil slette billeder, videoer osv) – OK

Du kan finde masser af guider og tips til Android her

Android-nulstilling

(2) kommentarer
  1. Hvad hvis min min mors Samsung er krypteret med en kode og vi simpelthen ikke kan komme ind i indstillingerne for at nulstille/gendanne telefonen?

Skriv kommentar
account_circle
email