Hvordan får jeg det “rigtige” Android billedgalleri?

 Har du en HTC Android mobil eller Tablet, og er træt af billedgalleriet? Så tjek den her guide til hvordan du kan få det fede billedgalleri som f.eks Google nexus S render rundt med.

Der findes en gratis version af app´en, og en betalingsversion. I betalingsversionen kan du selv vælge hvor de billeder du tager med kameraet skal ligge. Jeg har her artiklen linket til gratis app´en. Jeg synes altid at du skal hente den gratis version hvis der findes en sådan. Kan du så lide hvad du ser, så bare køb løs.

Det her er ret så simpelt. Du henter bare gallery 3D længere nede på siden, og bruger den som dit default billedgalleri. For at bruge den som default, kan du f.eks begynde at skrive en MMS (du behøver ikke at sende den), og når så du skal indsætte et billede vælgher du Gallery 3D i den popup der vil komme, efter at du har sat hak ved “Brug som standard“. Det er helt klart meget federe end det der er på f.eks HTC Android mobiltelefoner. Mærkeligt at de har valgt, i forhold til Samsung og LG, at indsætte et billedgalleri der slet ikke kan måle sig med resten af HTC Sense.

Første gang du åbner Gallery 3D indlæser den hele dit billedgalleri/videoer. Dette kan godt tage 10 minutter, afhængig af hvor meget du har liggende. Det er ihvertfald en af de bedste gratis android apps.

Denne app er ikke længere tilgængelig


Her kan du hente den gratis app:

 Gallery 3D

Gallery_3D_app_1 Gallery_3D_app_2

(17) kommentarer
  1. Ahhh..undskyld, det er mig der lidt fatsvag. Du har helt ret, jeg kan heller ikke finde den på Android market længere.

  2. Prøv at trykke på linket til pc. Det virker og så kan du downloade det direkte til din mobiltelefon. Du skal være logget på Android Market for at du kan downloade.

  3. Bent prøv at trykke på det andet link. Så virker det. Det skal jeg nok få rettet og fedt du lige opdagede det 🙂

  4. Galleriet er super fedt, og burde være standart i alle Android mobiler.
    Jeg har dog ikke fået den på den her måde, da den er standart i CyanogenMod.

    1. Bruger du delinks herfra? Der findes nemlig en betalingsversion som du kun kan hente hvus du har en Google checkout. Du kan opdatere din tab lige nu til Gingerbread. Så får du automatisk det billedgalleri.

  5. Hjælp jeg har wildfire og kan ikke bruge dette billedgaleri, andre forslag til program der kan bruges?

Skriv kommentar
account_circle
email