Hvordan bruger man Sony`s app Xperia link?

thumb Sony-Xperia-link-Tablet-Z-o

En lille video-guide til brug af Sony`s app, Xperia link, der kan forbinde dine Sony produkter så du f.eks kan benytte din mobils internet på din tablet, samt sende og modtage SMS`er. 

Xperia link gør det muligt at modtage og sende SMS`er direkte fra din Xperia tablet. Det kræver blot at du er inden for rækkevidden af hvad Bluetooth-forbindelsen kan række.

Du kan også se din opkaldsoversigt, samt bruge din Xperia smartphone som hotspot for din tablet.

Det fungerer på samme måde som den dansk-udviklede Browsertexting SMS app, der gør det muligt at sende SMS`er fra en hvilken som helst browser på en hvilken som helst computer eller tablet via din smartphone.

At oprette forbindelse imellem to produkter er hurtigt og nemt. Du finder blot Xperia link i din app-drawer og åbner den. Herefter følger du instruktionerne på skærmen.

I videoen har vi brugt Sony Xperia Z og Xperia Tablet Z (det er kun muligt at sende SMS med Xperia Tablet Z, og altså ikke f.eks Tablet S).

Relaterede guider:

 – STAMINA virker ikke på min Xperia smartphone 

 – Hvordan bruger jeg min smartphone som hotspot?

 – Få mere hukommelse på din Android

(6) kommentarer
  1. Skide smart altså har slet ikke set at der var en guide til det 😛 det må prøves næste gang jeg skal over til den gamle 🙂

  2. hey der Høy. godt at se at i gør lidt mere ud af jeres videoer, det er det eneste i mangler at følge op på for at få alt til at være tiptop proff 🙂

  3. Tak for guiden. Den skal tjekkes når min Xperia Tablet Z på et tidspunkt finder hjem til mig 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email