Hvor kan jeg få hjælp til Android?

thumb AppsAndroid-droiden

Har du spørgsmål der presser dig på kan du her se hvor du kan gå hen for at få svar.

Vi tilbyder desværre ikke hjælp via mails, og beklager at vi ikke har tid til at svare jer alle der henvender jer.

Grunden til at vi ikke gør det, er at vi ikke har tid, og så foretrækker vi at spørgsmål og svar er offentlig tilgængelige hvor de kan være til gavn for andre brugere også.

Herunder kan du se de muligheder du har for at få hjælp (vi arbejder på at forkorte svartiden):

1.Androidernes forum der snart kan bruges på smartphones og tablets. Det kræver blot at du registrerer dig, og så kan du benytte det, samt kommentere på artiklerne meget nemmere.

2.AppsAndroid på Facebook. her kan du ikke blot stille spørgsmål, men du får også det sidste nye leveret til hoveddøren.

3.Twitter kan også bruges.

4.Google + er glimrende til at stille spørgsmål og vi sågar oprettet et forum du kan tilgå direkte og nemt via din smartphone.

 

Du må self gerne stille spørgsmål under artiklerne (det ser vi dog ikke altid), på AppsAndroid`s Youtube, Flikr, eller Pinterest kanal, men førnævnte muligheder foretrækkes og det er nemt for jer at gøre det via mobilen….så bare skyd løs. 

(8) kommentarer
  1. HJÆLP.. Har en samsung Galaxy 5S hvor jeg har brugt
    fingeraftrykslæser som nu ikke virker mere :-/ den spørg om en alternetriv kode som jeg ikke kan huske.. PIV.. HVAD GØR JEG??? har hørt jeg skal slette appen, men hvordan gør man det når man ikke kan åbne mobilen ?? Håber der er nogle der kan hjælp!
    TAK..

  2. Jeg ringede til Morten og snakkede frem og tilbage med ham i 20 minutter indtil vi fandt ud af hvilken mobil der passede til mig. Tusind tak for det det var rigtig flink gjort.

  3. Selv ha ha 😉 På grund af min fremskredne alder 😛 tænker jeg ikke så hurtigt, men så er det jo godt, at der kan hentes næsten al mulig hjælp herinde. Tak for fornem vejledning.

  4. Hoy, der er 2 ting i spørgsmålet. 1. selve droiden på billedet med det lille hoved i midten af den store droid ser sød ud, men er blevet klar over at det vist nok er 2 billeder oven i hinanden. 2. I artiklen fik jeg den forståelse, at man skulle ind i Google play og finde en ny apps (med netop dette logo som jeg beskriver for at man kunne bruge appsandroid på mobilen. Er hen ad vejen blevet klar over at jeg tar helt fejl af situationen. Beklager meget sjove Høy.

    1. Halløjsovs Buch, jeg er lidt i tvivl om hvad det er du spørger om? mener du AppsAndroid droiden? altså logoet?

Skriv kommentar
account_circle
email