Hvilke apps vil du bruge i elbilen?

Du kan nu være med til at bestemme hvilke apps der skal være i fremtidens elbiler.

Det er ved at lang tid siden vi skrev om konkurrencen om apps til elbiler. Der er nu fundet 3 vindere, og ud af de mere end 40 apps-forslag der deltog i konkurrencen, er de 15 bedste nu udstillet så vi kan stemme om hvilke af dem du og og jeg ville bruge.

Direkte kopieret fra pressemeddelsen:

“De 15 ideer er de bedste af de mere end 40 ideer, der blev resultatet af konkurrencen ‘Apps og elbiler,’ hvor opgaven var at udforske nogle af de digitale muligheder i landet mellem smartphones og elbiler. Designere, udviklere, opfindere, elbilister og studerende deltog med bud på idéer til apps, der kan gøre elbilen sjovere, smartere eller mere tryg.
En ekspertjury udvalgte de tre bedste, som vandt 3 x 25.000 kroner sponseret af DONG Energy, Trekantområdets Innovationsforum og Designskolen Kolding, men vi syntes der var andre end de tre præmierede ideer med et interessant potentiale og har derfor skabt sitet, siger innovationskonsulent fra etrans Bo Borbye Pedersen. De, der går ind på siden, kan kommentere og give sin vurdering via Facebooks velkendte tommelfinger (like)”.

Du kan hoppe en tur forbi Apps og Elbiler og stemme via Facebook.  

http://appsogelbiler.dk/

Skriv kommentar
account_circle
email