Hvad skal der ske med AppsAndroid.dk?

Vi har lige kunne fejre 9 måneders jubilæum, og tiden er snart inde til at der skal tages nogle beslutninger. Da ikke alle er tildmeldt mit nyhedsbrev har jeg valgt at lave denne artikel så alle brugere af AppsAndroid.dk kan følge med i hvad der skal ske.

Jeg ligger ud med min sædvanlige lovsang til jer brugere. Tak til jer alle, og specielt tak til jer (i ved godt hvem i er) der bidrager både med social snak og seriøs viden. Det er så fedt at have nogle tilfredse brugere, og selvom jeg efterhånden har fået rigtig mange mails om hvor godt et website AppsAndroid.dk det er, varmer det alligevel hver gang. Tak til jer også.

Status er i dag at forummet har 741 registrerede brugere, Twitter ligger på 100 venner, og på Facebook er der 461 venner. På Myspace har jeg en enkelt ven, og det vist nok stifteren . Besøgstallet vokser støt hver dag, og dagligt er der ca. 700 – 1000 som finder os på Google.

I denne måned har der indtil videre været 33.145 besøgende forbi, fordelt på 22.179 unikke besøgende. Derfor har jeg i samarbejde med min uundværlige ven, Musa, begyndt at fabrikere et nyt og mere moderne website. Med det nye website kommer der en ny mobilversion af AppsAndroid.dk, så siden lettere kan tilgås via jeres Android mobiler og få brug for de direkte links til mobilversionen af Android market.

Der er allerede oprettet en brugerblog for jer der gerne selv vil udgive artikler. Brugerbloggen bliver på det nye website mere integreret og overskuelig. Har du lyst til selv at udgive artikler så skriv til mig, eller send mig din artikel, så udgiver jeg den i dit navn.

I forrige uge afholdte vi “scanningsjagten”, et helt nyt koncept som jeg er ved at arbejde videre med. Konceptet går i sin enkelthed ud på at scanne QR koder med sin Android mobil og vinde præmier. Konceptet er mit eget, og jeg vil i nærmeste fremtid se hvilke muligheder det kan føre med sig.

Tiden er også ved at være inde til at jeg skal hellige mig siden og se om jeg kan leve af den. Min familie har i de sidste 8 måneder kun set mig til aftensmaden (siden bliver opdateret i min fritid).

Jeg skal lige huske at sige tak til Beregn abbonnement.dk (nem og hurtig måde at få en idè om hvilket mobil-abbonnement der passer til dit behov), for samarbejdet indtil videre. Der vil i fremtiden komme flere samarbejdspartnere/ligesindede til.

Da jeg samtidig med opbygningen af det nye website skal være far igen, kan der i de kommende måneder godt være at siden ikke bliver opdateret så tit. Derfor, hvis du har en nyhed eller artikel, send den til mig.

I forum har der været flere tråde om tips og ønsker til det nye website. Har du en idè, skriv det nedenunder, i forum, eller via mail.

Siden består lige nu af mig, Klintø (moder), agubba (moderator i hans egen del), og Musa. Jeg regner med at der i fremtiden kommer en eller to flere moderatorer samt nogle bloggere/skribenter.

Endnu engang et kæmpeknus til alle jer som kigger forbi. Jeg gør mig umage for at lære mere hurtigt, således at jeg kan give jer de bedste råd og informationer.

(32) kommentarer
 1. Har lige en tilføjelse:

  Det ville være rart hvis man selv kunne slette kommentarer og indlæg (selvfølgelig kun dem man selv har postet), det kan man på de andre sider/forum…

  Jeg har før skrevet en kommentar herinde og postet den, hvorefter jeg glemte at klikke i “svar” på det indlæg jeg ville kommentere… Dermed kommer indlægget helt nederst på siden, og det er ikke så fedt synes jeg…

 2. Det bedste er at man bare kan være bruger 😀 .

  Det er rart at følge Høy’s side. Og bare nyde…….

  Der er så mange sammenspiste “nørder”, men netop på Høy kan man nøjes med at være bruger.

  Derfor kommer jeg igen og igen

  1. Ahem…jamen vi elsker også dig kmm 😆 Troede ellers at vi var enige om at holde vores kærlighed skjult 8)

 3. Hvis du fotsætter i joomla stilen, så kan du altid råbe højt hvis du får brug for hjælp. 😀

 4. Jeg glæder mig også til det nye website kommer op at køre. Mine forslag til at gøre siden lidt mere brugervenlig er:

  [list][*]Mere moderne og fancy design, der gerne sprænger rammerne lidt, og ikke er så “firkantet”

  På forsiden vil jeg foreslå at man kan se “nyeste tråd” og “nyeste indlæg” i forummet, så vil det også blive brugt mere…

  Lidt mere dynamik på siden, i form af bevægelige elementer, bannere osv.

  Måske chatrum[/list]

  Det er ikke fordi jeg synes jeg selv er nogen guru indenfor webdesign, men jeg har designet flere websites for nogle år tilbage. Senest har jeg designet http://www.skawbowling.dk for et par år siden, og det synes jeg “dengang” brød de gængse normer med gennemsigtige overliggende billeder der gik lidt udenfor rammerne osv.

  Men du kan da kigge lidt på det og se om du kan få et par idéer 😉

  1. Tak for et par gode idéer. Håber så sandelig også at du bliver fast inventar i fremtiden. Når Jeg opdaterer til næste version af Kunena (forum), så får Jeg de moduler som du nævner og som Jeg selv også har savnet (og cracket mit websted to gange i forsøg på at bruge ikke kompatible moduler). Bannere skulle også blive opfyldt, og chat har Jeg også skrevet ned. eg tjekker linksene i aften når Jeg kommer hjem til computer.

  2. Den ser levende ud synes jeg..og indbydende er måske det rette ord. Vidste ikke at du havde et skjult talent der Extreeme 😉

   1. Det er heller ikke noget jeg gør mig ret meget i længere. Det er fordi jeg spiller bowling i klubben heroppe, og så snakkede de om at de skulle have lavet ny hjemmeside, og så fik jeg lige lagt billet ind der… Og så fik jeg 2 bowlingkugler, 2 tasker og 2 par bowlingsko til mig og kæresten for arbejdet… Det var fint nok.

    1. OK. Det var nu en god nok betaling, ifølge min bror (der også bowler) er det der udstyr ikke helt billigt. Jeg vil lige sige at han godt er en ringe bowler…altså i forhold til at han er bowler 😛

  3. [quote name=”Exxtreme”]Jeg glæder mig også til det nye website kommer op at køre. Mine forslag til at gøre siden lidt mere brugervenlig er:

   [list][*]Mere moderne og fancy design, der gerne sprænger rammerne lidt, og ikke er så “firkantet”

   På forsiden vil jeg foreslå at man kan se “nyeste tråd” og “nyeste indlæg” i forummet, så vil det også blive brugt mere…

   Lidt mere dynamik på siden, i form af bevægelige elementer, bannere osv.

   Måske chatrum[/list]

   Det er ikke fordi jeg synes jeg selv er nogen guru indenfor webdesign, men jeg har designet flere websites for nogle år tilbage. Senest har jeg designet http://www.skawbowling.dk for et par år siden, og det synes jeg “dengang” brød de gængse normer med gennemsigtige overliggende billeder der gik lidt udenfor rammerne osv.

   Men du kan da kigge lidt på det og se om du kan få et par idéer ;-)[/quote]
   Så er chatfunktionen på plads, og den virker faktisk overaskende godt.

 5. Mega fed side høy! Jeg vil skrive mange flere artikler, efter jeg er færdig med mine eksaminer 🙂 Glæder mig super meget til den nye side. Er enig i, at det er en af de bedste sider jeg nogensinde har været på mht. tone.

  Keep up the good work!

  1. Glæder mig også til at se dig madsgluud på det nye website. Hvad mener du med “èn af de bedste sider” 😉

 6. Bedste androidside der findes overhovedet! 😀

  Man få viden om kommende og nuværende apps og man få hurtigt svar, når man stiller spørgsmål.

  Keep up the good work. 8)

 7. Vil også gerne sige mange tak for et godt site, med mange brugbare ting. Har hjulpet mig meget da jeg var rimelig grøn på android området 😉

  1. Det er bare så fedt at høre 😆 tak for det, og jeg håber at vi stadig kan levere noget du kan bruge.

 8. Men super side, hvor man føler sig hjemme og hvor tonen altid er sober… stor ros for det 😀

  1. Tak Klintø, du gør den så sandelig ikke ringere med dit nærvær.
   Jeg har lige fra starten sagt at det med en sober tone er en prioritet. Jeg hader nemlig at læse nogle af de kommentarer på andre sider hvor det bare er vrøvl og ikke engang noget konstruktivt af slagsen. Selvfølgelig skal man kunne tåle at høre kritik, men der er forskel på nyttigt og unyttigt. Udover det så kommer det også an på hvilken slags brugere der bliver tiltrukket af websitet, og der har jeg jo bare været så heldig :¤: (fedte fedte)

 9. @Kimse: Ja, det gør der.

  @Mhhold: Kan se at du kender Jørgensen? Fin side du har der, tak for rosen og velkommen til 😆

  @Guldager: Du har ret..det var en fejl 😉 ..selvom du faktisk er blandt dem der bidrager mest..og tak..har skrevet dig på listen så jeg er sikker på at du bliver hængende 😆

   1. [quote name=”Guldager”]Hvad for en liste? Har jeg nu gjort noget forkert?![/quote]

    hehe, den liste vil du ikke vide om 😀

 10. Hvem er det der bidrager med seriøs viden herinde? Der tror jeg du er gået galt i byen Høy 😉

  Og jeg tror aldrig jeg har sagt det, men tror du næsten kunne regne det ud: Jeg synes det er en super side du har her 😀

 11. Ja hatten af for “Musa, ” Jørgensen , og dig … siden vi ikke kan undvære AppsAndroid.dk og hvis du vil “sende hinanden private beskeder?” så bruger jeg selv komponenten uddeIM-

 12. Det var faktisk lidt sjovt da vi scannede efter de præmier…desværre vandt jeg ikke noget:-) På det nye website, kunne der ikke komme sådan at vi kan sende hinanden private beskeder?

Skriv kommentar
account_circle
email