Hvad gør jeg hvis jeg har ødelagt bundstykket på min HTC Desire HD?

  Er du en af de mange der har hevet og sledet i bundstykket på din nye HTC Desire HD…..indtil det knækkede? Så læs videre, for måske er der en mulighed der ikke kræver at du skal punge ud!

Efter min artikel om min uheldige oplevelse med min nye HTC Desire HD, er der flere der har spurgt hvor bundstykket kan købes. Det kan du her på HTC`s hjemmeside.

En bruger, Lassevegas (tak Lasse), havde også været uheldig, og kontaktede HTC. Det resulterede i at Lasse blev tilbudt et nyt bundstykke, da HTC har anerkendt problemet. Jeg har også lige haft ringet til HTC. Jeg kunne dog ikke få mine 270 kroner tilbage, men jeg blev tilbudt at få tilsendt en formular, så jeg kunne få et nyt bundstykke.

Så hvis DU også har ødelagt bundstykket, ring til HTC support på 70142360.

En anonym bruger er kommet med dette forslag (tak): 

“De letteste måde at afmontere bundstykket på er at gøre det fra “fronten” lige under HTC mærket, der kan man lige få en negl ind og så trække bundstykket af uden problem”.

HTC`s guide til at fjerne bagsiderne på HTC Desire HD:  

  • Der er to bagsider på HTC Desire HD, da den har en aluminium unibody, der ligner den på HTC Legend meget. Sådan fjernes sidepanelet: Fjern den bagside, der skjuler batteriet. Læg telefonen med bagsiden opad i håndfladen med telefonen slukket, og USB-porten mod dig. I højre side af telefonen trækker du hakket opad på panelet. Sådan fjernes bundpanelet: Fjern den bagside, der skjuler SIM- og SD-kortet. Læg telefonen med bagsiden opad i håndfladen med telefonen slukket, og USB-porten mod dig. Brug to hænder til at holde telefon i én hånd og bruge den anden til at holde fast på bundpanelet. Træk forsigtigt i bundpanelet, hvilket vil vise SIM- og SD-kortet.

 

 

Skriv kommentar
account_circle
email