HTC`s nye flagskib kommer til at hedde HTC Sensation

HTC har i dag offentliggjort deres nye flagskib, HTC Sensation. Jeg har fisket et par videoer rundt omkring på nettet, og det ser godt ud…rigtig godt ud.

 

HTC Sensation kommer med en 1,2 GHz Dual-core Snapdragon processor og 768 MB RAM. Udover det en 4,3″ skærm med 540 X 960 i opløsning. Skærmen bliver en Super-LCD, min favorit skærmtype. Efter at have læst overstående kan jeg ikke finde ud af hvad der er vigtigst? At have den telefon, men så ikke noget sted at bo fordi økonomien (Tanja) ikke tillader det, eller at have et hjem, men ingen telefon….1,2 Dual-core Snapdragon..savle..savle…

 

Den kommer med en ny filmtjeneste, HTC watch, hvorigennem det er muligt at leje film. Her i DK skulle vi få adgang til det britiske indhold af filmtjenesten.

TIP: Klintø her fra siden oplyser at den kan bestilles ved forsalg ved Call me, (det næste bliver sagt med grådkvalt stemme) og gæt hvem der har bestilt èn….for det er ikke mig.

Mobilsiden.dk skriver at den kommer til DK i andet kvartal i år, og prisen bliver omkring 4800 kr.

Nok om mit pjat nu, lad os komme til videoerne:

 

 

 

 

 

 

(43) kommentarer
 1. Damm, den bliver mere og mere fed mand. Tror dog alligevel at jeg slutter mig til Extreeme og venter til efterfølgeren. DER ER SÅ MANGE ANDRE FORNUFTIGE TING TIL HUSHOLDNINGEN MAN KAN FÅ FOR DE PENGE….(i ved..”filteret 😉 ).

 2. Nøj hvor er den bare lækker! Jeg ville da gerne have fingrene i den… Nogen af jer der har bestilt der har lyst til at bytte med en Desire HD og penge oveni? Altså penge til mig selvfølgelig… Hehe

  Ej god fornøjelse med den, jeg springer nok på Sensations efterfølger når engang den kommer… Har sgu ikke råd til sensation

 3. Den kan også forubestilles her: http://www.mobilityshop;.dk/shop/htc-sensation-android-1657p.html
  Til den nette sum af 4699,-

  Er selv i tvivl om jeg vil betale 1000,- mere for sensation eller incredible er “nok” til mit forbrug. Men min indre elektronista siger at jeg skal købe Sensation 😉

  1. Det tror jeg også at du i længden vil blive mest glad for. 1000 kroner er mange penge, og selvom Incredible S er en god mobil, så ville jeg også tage Sensation. Lad mig høre hvad du bestiller når du engang har besluttet dig.

  2. Hvis dit indre siger Sensation, så er det vil også den du skal bruge de ekstra skillinger på, selvom det er mange penge 8)

   1. Mobilityshop siger, at den kommer d. 25 Maj… Lækkert, men der rejser jeg en tur til Syden med fruen! Måske rejsen kan udsættes 😀 Hos Callme (hvor jeg har bestilt) der siger de d. 10 Juni….. og det er efter rejsen, hmmmmm, hvad er bedst, hehe 8)

 4. Har lige forudbestildt en sensation, kunne ikke lade være.
  Er spændt på hvad konen siger til det 🙂

  1. Se det er spændene..altså hvad hun siger. Du er mit nye idol, for det turde jeg bare ikke 😆

  1. Altså som sådan så tror jeg at de fleste sider har den politik, men det er alligevel umuligt at overholde, så smide du bare nogle links.

  1. Fed sammenligning. Ja, Samsung Galaxy S 2 har samme clockfrekvens som HTC Senation har. Står du og skal have ny telefon eller du bare nysgerrig ligesom mig?

     1. Har tilføjet at registrerede brugere kan sætte en video ind. Det her er bare lige for at tjekke om den virker:
      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X_DKoCL-DQg[youtube]

 5. Enig.. en anderledes bagside, som faktisk gør Incredible lidt fræk (hvis man kan kalde den det)

  1. Desire er jeg stadigvæk glad for også. Den kører ligeså godt som da jeg erhvervede den for et år siden. Konen bruger den dog nu. Jeg er enig i at fremover frækt over Incredible S, og den kører sgu også fint. Meeeeen….Sensation er nummer et i mine øjne. Af en eller anden grund er jeg ikke så vild med Samsung som. med HTC. Jeg skal undvære PC i en uge, så sorry for stavefejl.

   1. Helt ok…

    HTC/Sense og OTA slår klart Samsung, specielt når de nu også har fået en Dualcore 🙂

 6. Desire og den har jeg været glad for 🙂

  Incredible var jeg ellers lige ved at bestille, indtil jeg hørte om Sensation….

  1. Jeg ved godt at man skal glæde sig over andres lykke…..men jeg føler kun misundelse…en dyb og inderligt misundelse 😉 total fedt for dig mand, og tak for tippet der selvfølgelig bliver tilføjet når jeg kommer til en PC. Hvad har du nu egentlig nu?

   Sidder lige og skal til at teste HTC Incredible S her i ferien. Selvom den ikke er pæn (bagpå) så er der et eller andet ret lækkert ved den.

  1. Hahaha. Godt forslag…men det var sådan jeg fik min DHD. Tror ikke at hun hopper på den igen 😉

  1. fedt fedt fedt…og dog..konen går aldrig med til at jeg køber igen..hmm..det er lige før denne telefon er en skilsmisse værd 😆

Skriv kommentar
account_circle
email