HTC Watch…den endelige dom

Watch er en Video App, hvor du kan leje/købe film og se dem direkte på mobilen, eller på din fladskærm via MHL kabel (HDMI). Efter 14 dage, kan jeg kun sige… DET SPILLER BARE, virker fantastisk og kvaliteten er i TOP!

Læs også Klintø`s førstehåndsindtryk af HTC Watch.

Kvaliteten er rigtig god og man føler virkelig, at den store skærm 4.3” (Sensation) kommer til sin ret. Man kan også via MHL kabel (HDMI) koble sin mobil til fladskærmen, heller ikke derHTC watch 8 fejler kvaliteten noget, klart godkendt!

Lyden er acceptabel og kan skiftes mellem normal og SRS virtuel surround som klart er at anbefale.. Hvis man kobler sit headset til, får man en tredje lyd mulighed og det er HTC 5.1. surround! Om man kan koble lyden til sit surround anlæg og høre det i 5.1, må jeg være svar skyldig, jeg har ikke kunne finde løsningen!!

ALLE film skal downloades først, inden man kan se dem og det kan man kun via Wifi (ikke mobiltnetværk).. Man kan godt se filmen, mens den downloader, men så er der en lille smule lag hist og her.. Ikke meget, men lidt!

Filmene fylder også pænt meget, men omvendt, for at kvaliteten skal være i top, skal opløsningen også være det…720×480 og 720×576 (720 er HD og 576 er widescreen) er de opløsninger jeg er støt på!!

Filmene fylder mellem 1.5 Gb og 2.4 Gb alt efter filmens længde og man behøver ikke downloade de film man køber/lejer med det samme, for så kan ens SD-kort hurtigt blive fyldt op! Derfor kan man hente filmen, se den, fjerne den og hente den igen, når behovet er der.. Man har selvfølgelig en oversigt over sine køb/leje film.. Ved leje film, vil der stå hvor længe du har tilbage, inden filmen skal ses og du kan selvfølgelig se filmen flere gange inden for de 48 timer! Leje film skal downloades inden for 30 dage og når du først starter filmen, skal den ses indenfor 48 timer!

De fleste film har en trailer og trailer kvaliteten er 256×256.. Selvom det ikke er HD kvalitet, så er det klart godkendt.. Det skal lige siges, at trailers kan man godt se via sit mobile netværk.. Men det gælder kun trailers..

Priser: Lejefilm koster 29-39 kr. Når du har lejet en film, skal den ses inden for 30 dage og når du har startet filmen, skal den ses færdig inden for 48 timer! Købefilm koster mellem 69 og 139 kr. Når filmen er købt, kan du downloade den igen og igen! I øjeblikket findes der ikke nogen Danske film.. Filmene er fra Sony/Columbia Pictures, alle med Danske undertekster..

På sigt skulle der gerne komme Danske film, samt mange flere titler.. HTC har ”lovet” 5-600 nye titler om måneden over en årrække.. (dags dato er der ca 50 film)

Det skal lige siges, når du ser film og spoler i filmen.. WAUV det går stærkt og helt uden lag!! Også på faldskærmen, der ser man det samme som på mobilen, uden forsinkelse!!

Batteritiden er også godkendt… 1½ times film på mobilen, koster ca 27% af batteriet!! (selvfølgelig afhænger det af, om lysstyrken er skruet op eller ned.. Jeg testede det om eftermiddagen, inden for, med automatisk lysstyrke)

Jeg kunne sagtens finde på i fremtiden, at se film via Watch, men det kræver selvfølgelig at de ”lovede” film titler også kommer..

Herfra er der kun at sige….. Klart godkendt kvalitet, god lyd, nem og overskuelig Widget.

Frem til årsskiftet kan du få et par gratis film til din HTC Sensation fra HTC Watch.

HTC Watch 5 HTC Watch 6

(14) kommentarer
 1. fedt…har du brugt penge, eller er det en låner? Jeg skulle faktisk have testet den sidste måned men havde ikke tid på grund af den nye template…virker den cool nok?

 2. Enig der Høy… Det er muligheden for at gøre det! For jeg tvivler på, at min DVD hylde bliver mindre pga Watch 🙂

 3. For mig er det også lidt det at bare have muligheden for det. Hvis man en dag vidste at man havde et par kedelige timer…så kunne man gøre det der. Hvis man er ovre ved makkeren der ikke har en dvd afspiller (jaja), så kan man bruge det der osv….

 4. Nej desværre, link777.. Ingen desktop klient! Selvom det kunne være en god idé 🙂

  Hvorfor købe film til mobilen… Tjaaa, hvorfor ikke! Kvaliteten er jo i top og man kan jo smide filmen over på fladskærmen 🙂
  Prisen kan altid diskuteres og meget individuel…

 5. Er der en desktop klient? Hvorfor købe film som er lidt til en telefon? (leje kan jeg forstå…på en tablet). Mener dog htc burde fokusere mere på deres mobiler en ekstern service.

  Der er billigere film på voddler.com

 6. Faktisk er Sensation den eneste mobil, der i øjeblikket har Watch… og Flyer tablet! Mon ikke der snart følger flere, alt andet ville være mærkeligt 🙂

 7. Hehe Ja, det er min Sensation… Jeg måtte bruge en anden mobil til at tage et billede, da man ikke kan tage screenshot, når man ser film….

Skriv kommentar
account_circle
email