HTC One Mini kommer nu i rød

HTC One Mini kan snart købes i farven “Glamour red” i Danmark.

Lillebroderen til topmodellen HTC One, HTC One Mini, kan nu snart erhverves i en rød variant.

 – HTC One test

Peter Frølund, Vice præsident for HTC Nordic, udtaler om den kommende nye variant:

“Vi er utrolig glade for at kunne bygge videre på successen fra HTC One i Glamour red med denne seneste variant af HTC One mini.

Det afspejler vores ønske om at kunne give kunderne den bedst mulige oplevelse såvel som friheden til at udtrykke dem selv via deres valg af smartphone.”

HTC One Mini i “Glamour red” vil være tilgængelig i løbet af fjerde kvartal af 2013 i Danmark (i pressemeddelsen står der at de regner med at det bliver sidst i november). 

 – Find din HTC smartphone med HTC Fetch

Fra presseren: 

“I sommer blev HTC’s prisvindende topmodel, HTC One, lanceret i den elegante farve-variant Glamour red, og lige siden har den været et populært alternativ til de mere klassiske farver, sølv og sort. HTC One mini følger nu trop og introduceres ligeledes i en flot rød nuance, og dermed får fans af den mindre One-model også muligheden for at få en rød smartphone. HTC One mini viderefører alle de bedste features fra HTC One i en mere lommevenlig størrelse, og du får således både HTC ZoeTM, HTC BlinkFeedTM og HTC BoomSoundTM.

Med introduktionen af HTC One mini i rød kan man nu få HTC One mini såvel som den populære storebror, HTC One, i fire unikke farver. Med sølv, sort, rød og blå er der noget for enhver smag, hvad enten man er til afdæmpet elegance eller ekstra kulør på tilværelsen”.

M4  newHTCOnemini-Left Red 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email