HTC One Max specs, dansk pris og tilgængelighed

HTC har præsenteret HTC One Max. Se billeder og specifikationer på den nye Android phablet. 

Vi har de sidste par måneder skrevet ofte om HTC One Max, og nu er tiden så endelig kommet til at se efterfølgeren til HTC One.

HTC One Max har en fuld HD skærm på 5,9″, og det gør den til en direkte konkurrent til Samsung Galaxy Note 3 og Sony Xperia Z Ultra.

 – HTC One test

HTC One Max skiller sig ud ved at have fingeraftryks-scanner og så er det den første mobil der bliver lanceret med HTC sense 5,5. Derudover følger der 50 GB fri plads i Google Drive med.

 – HTC Sense 5.5 screenshots lækket

HTC One Max vil være tilgængelig i Danmark inden udgangen af november til en vejledende udsalgspris af 5299 kroner.

HTC One max mobil

Pressemeddelsen:

“HTC One Max’s 5.9” full HD1080p skærm er perfekt til at se fotos, videoer og film på, når du er på farten. En quad-core Qualcomm ® Snapdragon™ 600-processor med en 1,7 GHz CPU giver sensationel ydeevne, og samtidig får du med HTC One max ultra-levende videoer og fantastisk lyd. Så hvad enten du ser HD-videoer, spiller spil eller tjekker de seneste nyheder online, ser HTC One max skarp ud og fungerer som en drøm.

 

Den indbyggede hukommelse på 16GB kan udvides med et microSD kort eller med de 50GB gratis Google Drive online lagerplads, der udelukkende tilbydes til HTC One max ejere .

 

Med det kraftfulde 3300mAh indbyggede batteri kan HTC One max holde hele dagen og mere til. Desuden giver HTC Power Flip Case, som kan købes separat, både beskyttelse og ekstra power, når du behøver det. HTC Power Flip Case er et stilfuldt cover med et indbygget 1150mAh batteri, som sikrer at HTC One max kan leve op til det mest intensive smartphone forbrug.

 

Den gennemsnitlige bruger af en HTC smartphone tjekker sin telefon utallige gange om dagen, så HTC One max hilser en ny æra af bekvemmelighed og avancerede funktionaliteter velkommen, takket være den indbyggede fingeraftryksscanner. Scanneren er placeret på bagsiden af telefonen og giver brugeren mulighed for hurtigt at låse skærmen op. Desuden kan man definere op til tre programmer, som ens forskellige fingre kan aktivere og dermed hurtigt få adgang til sine favoritapps.

 

Mere indhold end nogensinde før Den nye Sense 5.5 opdatering, som lanceres på HTC One Max, indeholder en mere personlig udgave af HTC BlinkFeed, der kan tilpasses yderligere ved at skræddersy sit indhold samt integration med førende indholdsudbydere, herunder Instagram og Google+.

Der kan desuden downloades op til 120 artikler, som kan læses offline, hvilket gør BlinkFeed ideel til at vise dine vigtigste nyheder, når du er på farten.

Takket være HTC’s UltraPixel kamerateknologi, HTC Zoe, der bringer dine billeder til live, og et 2.1MP front kamera, indfanger HTC One max fantastiske fotos og fuld HD 1080p videoer – uanset om du er den, der tager billedet, selv er motivet eller begge dele.

Den nye feature Dual Capture gør det muligt at indfange mindeværdige øjeblikke samt din reaktion på dem i ét og samme billede eller video ved at benytte front og bag kameraerne på samme tid.

Flere billedbehandlingsmuligheder introduceres i funktionen Video Highlights, der kombinerer dine fotos og videoer og skaber en komplet mini-film med både soundtrack og visuelt tema efter dit eget valg. Og med HTC One max kan du nu gøre dine Video Highlights længere end 30 sekunder “.

HTC One Max smartphone

(10) kommentarer
 1. Hmm det kan jeg ikke finde Henrik 😳 spørger sønnike når han kommer hjem om han kan hitte at finde der hen. Tak.

 2. Er det samme processer der er i htc One? Er det så ikke korrekt at alle de nye modeller som LG G2 og Xperia Z1 har et nummer nyere chip end Max? Det er lidt en dealbreaker for mig.så hvis jeg giver 5000 kroner for den så får jeg ikke det nyeste hardware 🙁 det er lidt ærgerligt for den tiltrækker mig meget og så kan den scanne fingrene det er sgi noget cool 🙂

   1. Har kigget på den for skærmen er jo alligevel over 5 tommer. Har du G2? Er skærmen god? Det ved jeg nemlig at den er på HTC 🙂

  1. Du kan deaktivere Blinkfeed, HTC News Plugin, inde i indstillinger, apps, alle programmer.
   Det “koster” dog den startskærm Blinkfeed normalt er på 😀

 3. Den har jeg ventet på i lang tid. Det nye HTC sense tror jeg bliver godt. Så er det bare om HTC er så meget i pengenød at den bliver for dyr %:

Skriv kommentar
account_circle
email