HTC One M8 Prime i keramisk materiale?

thumb HTC-One-M8-2

Nye rygter lyder på at HTC vil lancere en HTC One M8 Prime i keramik.

Nye rygter vil at en Prime version af HTC One M8 snart vil se dagens lys, men den kommende smartphone vil ikke være i det ellers elskværdige aluminium, men i keramik….jeps keramik…og jeps, vi snakker det samme materiale som din kaffekop er lavet i.

Fordelen ved keramik er at det er billigere end aluminium, og stadig har en god slidstyrke samt holdbarhed.

Som gammel stenhugger er det ikke ligefrem ler jeg har arbejdet mest i, men vores kaffekopper er lavet af ler der har været varmet op og derefter har fået en gang “glasur”.

Om der er tale om præcis det samme materiale ved jeg ikke, men siden der bliver brugt ordet “keramik” må vi indtil videre gå ud fra at vi er ovre i den grøft.

Umiddelbart ville man jo tro at det ville gå let i stykker, så om det holder stik må tiden vise, vi er ihvertfald lidt skeptiske overfor idèen, men på den anden side er vi heller ikke meget for det plastik som samsung bruger på deres produkter, og det har vist sig at være yderst holdbart og slidstærkt.

Skærmen skulle være pån 5.5″ og en med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, altså UHD.

Der vil selvfølgelig være en quadcore processor, den vil have 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse.

HTC vil muligvis udskifte kamera-linsen da de på både HTC One og HTC One M8 har modtaget kritik af denne.

En lancering vil ske omkring september 2014.

Bemærk at intet er officielt, så indtil videre er dette blot rygter.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube.

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum

Kilde 

(5) kommentarer
  1. Men @wibolt det er vel ikk ler som det kaffekopper er lavet af vel 🙂 keramik er li med ler det er vi enige om?

    1. Keramiske platter til at skære i stål er pulver der under højt tryk og varme bliver presset til et meget hårdt og slidstærkt materiale…det har ikke noget med ler at gøre, men bliver betegnet som keramik 🙂

  2. Det er egentlig ikke så underligt som det lyder, i dag bruger man næsten udelukkende keramiske skær/platter til at dreje og fræse i stål! 🙂

    1. @wibolt: man bruger simpelthen keramik til at skære i stål forstår jeg det rigtigt? det må så betyde at keramikken er hårdere end stål?

Skriv kommentar
account_circle
email