HTC One “Google edition” er måske på vej

Flere og hjemmesider har via deres egne kilder fået bekræftet at der kommer en HTC One “Nexus edition”, HTC nægter dog stadig.

Lige siden Google afholdte deres Google I/O 2013 og lancerede en Galaxy S 4 uden TouchWiz (Samsung brugerflade) har der været historier om at HTC også var på vej med en Nexus-udgave af HTC One.

HTC selv nægter at den er på vej.

 – Der kommer ikke en Nexus-version af HTC One

En HTC One med ren Android er da helt sikkert noget der kunne få vores tænder til at løbe i vand, og rygterne peger hen på at der rent faktisk kommmer en “HTC Nexus One” (der var øgenavnet for HTC Desire grundet ligheden med Google Nexus One), der er bare en ting ved alt det her som bliver et problem…og det er HTC Sense.

HTC Sense 5 er den brugerflade HTC har smidt ovenpå Android, og i HTC Sense er både Blinkfeed og Boomsound osv. Umiddelbart tror vi ikke at der kommer en sådan enhed (så kommer den ihvertfald ikke med en 100% ren Android), men vi håber på det og krydser fingre for det.

Hvad der kommer til at ske må tiden vise, bemærk at der indtil videre intet officielt er udmeldt fra HTC. 

(2) kommentarer
  1. Den vil jeg da gerne have. hader HTC Sense men de laver sgu fede mobiler så hvis den kommer køber jeg den.

  2. Jeg kan ikke se det fede i en htc mobil uden HTC sense. det er den eneste grund til at jeg har valgt htc frem for samsung 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email