HTC One efterfølger kan have 3 GB RAM

Et screenshot der ifølge rygterne skulle stamme fra den næste HTC One viser at den kommer med en octa-core processor chip. 

Noget af det bedste i denne dejlige verden fyldt med tech, er de rygter der ikke kan undgåes at blive spredt. Denne gang er det om efterfølgeren til HTC`s nuværende topmodel, HTC One.

 – HTC One test

Screenshottet længere nede skulle nemlig efter sigende være fra netop den, og hvis det holder stik vil vi se en opgradering ihvertfald i form af en systemchip.

På billedet ses også at den vil have 3 GB RAM (hvilket lyder meget sandsynligt med tanke på at Samsung Galaxy Note 3 har det).

Skærmstørrelsen vil forblive 4,7″, og den vil selvfølgelig være lavet i aluminum.

Synes du at skærmstørrelsen er for lille i forhold til andre topmodeller som LG G2, Sony Xperia Z1, og Samsung Galaxy S4, kan du forvente at HTC snart lancerer HTC One Max

HTC-One-Upgrade-leak

Kilde via Henrik Enevoldsen  

(4) kommentarer
  1. Ted 1957 jeg er ikke enig med dig i, at HTC skal SATSE på 5 – 5,2″. Jeg mener ikke at de ikke skal lave dem, men er i stedet af den opfattelse at de skal satse på 4,3- 4,5″ med en virkelig kraftig motor med aluminium kasse og mulighed for sd kort og batteriskift. Ved godt at Sensation har den størrelse, men den er efterhånden blevet noget tung i optrækket. Temmelig mange vil gerne blive nede i størrelsen på 4,3 – 4,5″ fordi den er mere handy for buksetrolde og kondiløber. Tror der er gået lidt for meget inflation i de store på 5″ og derover. Jeg selv indbefattet, men jeg har den heller aldrig i nogen lomme. Jeg her en Note2 og solgt min HTC sensation som jeg savner lidt.

  2. Jeg tror de skal satse på 5″ og 5,2″ skærme også, netop for at give kunderne et valg, ligesom Samsung viser vejen med skærme i alle størrelser. Personligt synes jeg HTC laver, og har lavet flotte telefoner. Og egentlig synes jeg også deres Sense lag, er velfungerende, og det er mit indtryk, at mange andre HTC brugere, er af samme mening. HTC havde jo også rigtig stor succes med Desire, Desire HD & Sensation. Så hvad gik egentlig galt ? Måske til dels noget psykologisk, nemlig Samsungs samtidige succes, der nærmest eksploderede, Samsungs store marketing budget, Samsungs måske lidt bedre fornemmelse for, hvad forbrugerne ønskede, nemlig muligheden for ekstra SD kort, samt mulighed for batteriskift. Her har HTC nok sovet lidt i timen, for pludselig kan man ikke på HTC´s topmodeller, skifte batteri samt putte et ekstra SD kort i, det mener jeg er en fejl. Jeg tror også at nogle, måske havde forventet lidt bedre opgradering af softwaren. Samtidig faldt HTC helt ud af Tablet markedet, den ene de kom med var fin, men for dyr. Den eneste vej tilbage til toppen tror jeg, er et godt udvalg i skærmstørrelser, mulighed for SD kort + batteriskift, superhurtig med opgradering af software & god service feks. ved skærm skift, samt en prissætning der er lavere, end top produkterne fra andre producenter. Designet tror jeg flertallet synes om, men dette er selvfølgeligt individuelt fra person til person. til person

    1. Du har fat i noget der. Spørgsmålet er bare så hvad der egentlig gik galt 🙁 Det er da et rigtig godt emne til en historie 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email