HTC mister markedsandele til Samsung

HTC`s regnskab for årets tredje kvartal ser ikke godt ud. 

I forhold til årets andet kvartal, hvor omsætningen hos HTC var på 3 milliarder dollars, er omsætningen faldet til 2.397 milliarder dollars i årets tredje kvartal.

Sidste år stod HTC for 10,7% af smartphone-salget verden over, i andet kvartal i år var det tal faldet til 5,8%, hvilket er næsten halvering.

Samsung, verdens største smartphone-producent, har selvfølgelig en del af “skylden” for HTC`s modgang, og deres nye flagskib Samsung Galaxy S 3, er blevet solgt i 20 millioner eksemplarer blot 100 dage efter lanceringen.

Apple solgte 5 millioner eksemplarer af iPhone 5 i lancerings-weekenden, og selvom det altid er trist at læse om modgang er det også med til at udvikle, og skabe bedre Android smartphones til os.

HTC har netop præsenteret HTC One X +, nu bliver det spændende at se om den kan vende skuden.  

Kilden

(1) kommentar
  1. Tjaa, hva kan man sige? vel ikke andet end Htc må sørge for og være længere fremme i skoene hvis de vil være helt fremme, det er da et ganske simpelt regnestykke i min verden, men skal det koste på kvaliteten og være så langt fremme er jeg godt tilfreds med de blir hvor de er nu,(her tænker jeg på Samsung og deres ikke særligt godt gennemtestede update´s af software!…

Skriv kommentar
account_circle
email