HTC Legend får Android 2,2 Froyo, og nogle andre Android 2,3 Gingerbread.

  Nu skulle HTC Legend ejerne endelig få den ventede opdatering til Froyo. Samtidig siger HTC at nogle HTC Android mobiler kan glæde sig til Gingerbread.

Ifølge HTC UK`s Facebook-side, så begynder udrulningen af Android 2,2 Froyo i morgen til HTC Legend. Jeg har ikke kunne finde så mange oplysninger, men tænker at den når Europa i løbet af et par dage. Der kommer også en lille opdatering(build 2.05.405.2), som du skal holde øje med. Gå ind i indstillingerom telefonenopdatering af system softwarekontroller nu

Websitet Androidandme skriver at HTC har bekræftet at visse HTC Android mobiltelefoner, vil komme til at køre Android 2,3 Gingerbread. De har dog ikke nævnt nogle specifikke modeller, ej heller hvornår en sådan update kunne finde sted. Androidandme skriver, at siden Googles krav for Android 2,3 er de samme som for 2,2…..ja, så burde det måske kunne være Desire HD, Desire Z og andre Android enheder der kører Froyo. Jeg er nu også ret sikker på at HTC desire HD, samt Desire Z MÅ være iblandt dem der får updaten. Læs den oprindelige artikel her.

Skriv kommentar
account_circle
email