HTC lancerer HTCpro

I forbindelse med lanceringen udgiver HTC et white paper om hvordan man sikkert kan integrere mobile enheder i virksomheder.

Nedestående tekst er pressemeddelsen fra HTC:

NEW ORLEANS, International CTIA WirELess, 8. maj 2012 – På CTIA WIRELESS offentliggjorde HTC Corporation, en af de førende globale aktører inden for mobil innovation og design, en række nye mobile løsninger fra HTCproTM, der adresserer erhvervskundernes øgede behov for at gøre deres forretning mere mobil ved at understøtte og levere essentielle mobile løsninger til virksomheder og deres medarbejdere. HTCpro integrerer device management, sikkerheds- og andre nøglefunktioner i brugerfladen HTC SenseTM og er på den måde med til at hjælpe virksomhedernes IT-afdelinger med sikkert at kunne integrere de mobile enheder på arbejdspladsen.

I forbindelse med lanceringen har HTC publiceret “Basic Principles for a Secure Mobile Computing Program”, et white paper, der vejleder CIO’er og IT-afdelinger i at etablere et sikkert mobile computing netværk, og som samtidig adresserer udfordringerne ved trenden ”bring your own device” [BYOD], hvor der er et voksende behov for at kunne opfylde medarbejdernes ønske om at kunne anvende én mobil enhed både privat og arbejdsmæssigt. Dette white paper omhandler faldgruberne ved mobile computing og beskriver de grundlæggende principper for, hvordan erhvervskunderne kan øge medarbejdernes fleksibilitet, virksomhedens produktivitet og være med til at skabe en større tryghed omkring det at gøre forretningen mere mobil.

“Grænsen mellem ’den privatejede enhed’ og det, man traditionelt har opfattet som ‘virksomhedens enheder’, er udvisket og har gjort det mere komplekst at administrere mobile enheder i virksomhederne,” siger Peter Frølund, Nordisk direktør for HTC. “I kraft af at medarbejderne bliver mere og mere mobile, ser vi i dag, at både små og store virksomheder tilbyder medarbejderne flere forskellige enheder eller ønsker at understøtte de private mobile enheder, som medarbejderne selv medbringer. Med HTCpro er både medarbejderen og virksomheden sikret, at når de vælger HTC, så kan medarbejderne være produktive på farten, og enhederne fungerer sikkert i sammenspil med virksomhedens IT-miljø.”

Produktivitets- og sikkerhedsfunktioner i HTC Sense

Med HTCpro sikrer HTC, at alle enheder i porteføljen kan anvendes til alle formål lige fra personlige gøremål til forretningsrelevante opgaver – dette via den nye, enkle og intuitive HTC Sense 4 brugergrænseflade.

De nyeste HTC-enheder har integrerede applikationer til dokumenthåndtering, der giver mulighed for at se og redigere de mest anvendte dokumentformater. Endvidere har enhederne forbedrede e-mail- og kalenderfunktioner, mulighed for at printe dokumenter via Wi-Fi forbindelse og deling af internetforbindelsen med andre enheder.

Derudover har porteføljen forbedrede sikkerhedsfunktioner. Funktioner fra HTCpro muliggør kryptering af enhedernes hukommelser ved hjælp af Advanced Encryption Standarden (AES), og de mobile enheder understøtter samtidig opsætningen af Cisco Anyconnect virtual private network (VPN), som giver mulighed for sikkert at koble HTC-enheder til virksomhedens netværk. Medarbejderen kan selv sætte indstillingerne direkte på enheden, og IT-afdelingen har mulighed for at administrere opsætningen af enhederne centralt ved at benytte sig af nogle af de mange device management løsninger på markedet.

En forbedret understøttelse af Microsoft Exchange sikkerhedspolitikker gør det muligt at skabe en mere sikker ActiveSync-enhedspolitik, såsom enhedsadgangsregler eller muligheden for at spærre for brugen af bestemte funktioner – såsom sms, deling af internetforbindelse, SD kort, WiFi og brugen af Bluetooth. Hvis virksomheden har behov for at beskytte følsomme data, er der mulighed for at påtvinge kryptering af de mobile enheders hukommelse og fjernslette data, hvis enheden går tabt.

HTCpro’s netværk af løsningspartnere

HTCpro samarbejder også med en række partnere for at gøre essentielle løsninger mobile med HTC-enheder. I samarbejde med IBM arbejder HTCpro på at levere en integration mellem HTC-enheder og en række IBM Lotus produkter. Målet med samarbejdet er at kunne levere driftsikre og omkostningseffektive løsninger til mobile IBM Lotus brugere globalt.

Til de virksomheder, der stiller høje krav til administration af virksomhedens mobile løsninger, har HTCpro et tæt samarbejde med de førende mobile device mangement leverandører (MDM) – blandt andet MobileIron, Airwatch, Fiberlink, SOTI, Zenprise® og 3LM. Med HTCpro har HTC til hensigt at sikre et endnu bedre samspil mellem de førende MDM-løsninger og HTC-enheder for derved at kunne levere markedets bedste løsninger, som lever op til de mange krav, erhvervskunderne stiller.

“Hos HTC stræber vi efter at skabe kreative og innovative løsninger i samarbejde med løsningspartnere, der kan hjælpe os med at tilbyde den mest personlige oplevelse, samtidig med at vi kan være med til at sikre, at virksomhedernes medarbejdere kan være produktive, når de er på farten – noget erhvervskunderne efterspørger mere og mere,” siger Lars Toft, HTC’s Nordiske erhvervschef, som står i spidsen for HTCpro i Norden. “HTCpro’s samarbejde med en række anerkendte og førende leverandører som Cisco, IBM og Polycom gør, at erhvervskunderne kan drage fordel af leverandørernes løsninger mobilt, når de vælger at implementere HTC-enheder i virksomheden.”

HTC-enheder er certificeret til Polycom®RealPresence®Mobile, en sikker og brugervenlig videokonferenceapplikation, som gør det muligt at holde videomøder uden for mødelokalet, idet virksomhedens medarbejdere via HTC-enheder nemt og enkelt kan etablere et videomøde med andre standard videosystemer. Det omfatter videokonferencerum, desktop løsninger, tablets og andre smartphones i HD-kvalitet.

HTCpro’s samarbejde med løsningspartnerne giver erhvervskunderne mulighed for at optimere deres eksisterende investeringer i device management, sikkerheds- og konferenceløsninger – eller omkostningseffektivt at tilpasse løsningerne til deres behov.

Om HTCpro

HTCpro er udviklet med henblik på at gøre det enklere for virksomhederne at godkende og integrere HTC-enheder i deres IT-miljø. HTCpro har fokus på at levere driftsikre løsninger til erhvervskunderne på tværs af porteføljen af HTC-enheder ved at understøtte nøglefunktioner og samarbejde med branchens førende løsningspartnere. Yderligere information om de erhvervsrelaterede muligheder med HTC-enheder og det brede udvalg af erhvervsløsninger gennem HTCpro findes påwww.htcpro.com.

Skriv kommentar
account_circle
email