HTC lancerer HTC One M8s – se den danske pris

thumb htc-one-m8s

HTC giver HTC One M8 nyt liv.

HTC´s topmodel fra sidste år, HTC One M8, får nu nyt liv i form af HTC One M8s der er en opdateret version af HTC One M8.

Der er stadig tale om det samme design og den samme 5″ fuld HD skærm der er beskyttet af Gorilla glas, men HTC One M8s har et større batteri, et nyt kamera, samt en 64-bit processor.

Lyden vil, ligesom på HTC One M8, blive leveret af HTC Boomsound via de to frontale stereohøjtalere der sidder foran på hver side af skærmen.

Batteriet er nu på 2840 mAh, hvilket er en anelse større end batteriet på den originale HTC One M8 på 2600 mAh, og der er desuden Android Lollipop installeret fra start. 

Jan Costa Thiele, områdechef hos HTC, siger om HTC One M8s: 

HTC One M8s er den perfekte smartphone til de danskere, som ønsker de kvaliteter, der karakteriserer et smartphone-flagskib. HTC One M8s oser af kvalitet, luksus og robusthed, og det kan man mærke fra første gang, smartphonen rammer håndfladen. Du finder sjældent en smartphone, der ligger så godt i hånden.

Det primære kamera er på 13 MP og front-kameraet er på 5 MP, og der er selvfølgelig mulighed for at bruge HTC Eye Experience.

Under køleren vil der sidde en Qualcomm Snapdragon octa-core 64-bit processor, og der er 2 GB RAM at gøre godt med.

Der er 16 intern hukommelse og mulighed for at udvide hukommelsen med et 128 GB micro SD kort.

HTC One M8s dansk pris og tilgængelighed

Den nye HTC One M8s kommer til Danmark i næste uge men kan allerede nu forudbestilles ved Telenor. Den vejledende danske pris for HTC One M8s er 3.799 DKK.

Den kan kun erhverves i én farve, nemlig “Gunmetal Grey”.

Relateret:

 – Få hjælp i HTC forummet

Skriv kommentar
account_circle
email