HTC lancerer blå HTC One/One Mini og HTC BoomBass

Synes du at farven på de nuværende HTC One og HTC One Mini er lidt kedelige, så er der hjælp at hente i form af en ny blå variant. Der er også mulighed for at booste lyden på din HTC smartphone med HTC Boombass.

HTC Boombass (se billedet herover) virker til HTC smartphones med Boomsound, og er en ekstern højtaler i form af en kompakt subwoofer med dedikeret forstærker.

Boombass vil være tilgængelig i Danmark fra starten af fjerde kvartal 2013.

Fra pressemeddelsen:

“HTC introducerer et nyt stykke tilbehør, der kan frembringe klar og kraftfuld lyd i særklasse. HTC redefinerede med HTC One og HTC BoomSoundTM lydoplevelsen på smartphones og øger nu standarden endnu engang med introduktionen af ​​et nyt stykke tilbehør, der passer til de HTC smartphones med BoomSoundTM.

HTC BoomBass er en kompakt subwoofer med en dedikeret forstærker og Bluetooth understøttelse, der kombineret med HTC BoomSoundTM giver fyldigere og mere kraftfuld bas. Subwooferen gør det muligt for HTC BoomSound’s højttalere at producere lyd i højere kvalitet på lavere frekvenser, så uanset hvilken musik eller video, du afspiller, er du garanteret exceptionel lyd, som du altid kan have med dig”.

HTC lancerer også en ny variant af HTC One og HTC One Mini, nemlig den blå som har været rygtet i et stykke tid nu. De blå varianter vil, ligesom HTC BoomBass, være tilgængelige fra fjerde kvartal i år.

 – HTC One anmeldelse

Fra pressemeddelsen:

 “HTC har netop annonceret en ny farve-variant til deres prisbelønnede One-serie. Som et supplement til de tre eksisterende farver, elegant sølv, smuk sort og Glamour red, vil HTC One og HTC One mini inden længe også kunne fås i en sprudlende blå farve. Den nye variant er et dristigt alternativ til dem, som ikke er bange for at have en smartphone, der skiller sig ud fra mængden”. 

HTC One blue

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email