HTC FootballFeed app er nu på dansk

thumb HTC-FootballFeed-Android-ap

Er du til fodbold kan du glæde dig over at HTC FootballFeed nu kan benyttes på vores eget modersmål.

Det er ved at være 3 måneder siden at HTC lancerede HTC FootballFeed app`en, der giver dig info og livescores fra UEFA Champions Leauge og UEFA Europa League direkte på mobilen, og i forbindelse med optakten til UEFA Champions League knockout-fasen der netop er skudt igang, relancerer HTC deres FootballFeed app med nye funktioner og sprogundserstøttelse.

F.eks er der kommet et nyt dashboard og app`en kan nu nydes på dansk.

HTC FootballFeed app`en kan bruges på smartphones og tablets der kører Android 4.1 og derover, og du kan hente app`en gratis via Google Play

Den opgraderede version er blevet endnu mere brugervenlig, hvilket bl.a. kan ses via det nye Live Dashboard, som giver en nem og hurtig oversigt over alle igangværende kampe. Herudover er en ny visning af stillingen for knockout-fasen blevet introduceret, så det altid er let at få overblik over de resterende hold i Champions og Europa League samt hvilken runde, de er nået til.
 
Appen har med relanceringen fået tilføjet en række nye sprog, såsom fx dansk, norsk og svensk, hvilket bringer det samlede antal tilgængelige sprog op på 25.

Med HTC FootballFeed har du alt den info, du behøver, for at være klar til forårets store fodboldøjeblikke. Appen leverer information og statistikker fra UEFA i et brugervenligt format, der er baseret på det roste BlinkFeed-design. Skal man holdes up-to-date med breaking news, live opdateringer eller kampanalyser, er HTC FootballFeed en uundværlig ledsager, og appen giver endda mulighed for at tilføje notifikationer til sin kalender, så man aldrig misser en kamp.

Skriv kommentar
account_circle
email