HTC Flyer til Danmark den 25. maj!

HTC Flyer er navnet på HTC`s nye Android Tablet der rammer os den 25. maj. Med HTC Flyer følger naturligvis det lækre HTC Sense og en ny filmtjeneste.

HTC Flyer kommer i to udgaver, begge med en 7 tommer skærm:

 1. 3G, WIFI, og 32 GB intern hukommelse (kan udvides med micro SD). Pris: cirka 5500 kroner.
 2. WIFI, og 16 GB intern hukommelse (kan udvides med micro SD). Denne version kommer lidt senere. Pris: cirka 4500 kroner.

Begge versioner kommer med:

 • 1,5 GHz single-core processor.
 • 1 GB RAM.
 • En skærm-opløsning på 600 X 1024.
 • 5 megapixel kamera bagpå, og et 1,3 foran.
 • HTC watch.
 • Android 2.3.3

HTC Flyer Magic Pen medfølger også, der via HTC`s Scribe teknologi giver et nyt alternativ til interaktion med fingerspidserne. Jeg ved ikke med jer, men det her er nok et af de fedeste stykker hardware mine øjne har sukket efter.

HTC_Flyer_Front-Horizontal_1

  (40) kommentarer
  1. Nu er jeg blevet skrevet op til HTC Flyer ved HTC. Ved så ikke hvor langt nede på listen jeg er, men damm jeg glæder mig 😆

    1. Det har så sandelig også tænkt mig at gøre det minut den kommer ind af døren. det afhænger så lidt af hvor lang tid ham der har den nu han beholder den 😆

  2. Jeg har hørt om HTC Puccini , men viste ikke den havede 10 tommer. Nå men 1,5 Ghz Dual core processor + Android 3.0 + 10 tommer = Den skal jeg bare ha 😉

   1. Forstår I slet ikke at det store ved Flyer er dens stylus. For en studerende eller bare en der går til møder er det kanon at kunne lave håndskrevne noter, optage seancen og gemme i Evernote. Alt de andet med spil og film er jo bare legetøj. Og størrelsen: passer perfekt i en jakkelomme, bekven som e-bookreader.

    1. God point. Men det er selvfølgelig individuelt hvad man skal bruge den til. Jeg tror nok at det der skuffer folk mest er manglen på Dual-core. Jeg glæder mig ihvertfald helt vildt til at prøve den. Har du haft den i hånden?

     1. Der kommer også nye tablets med quadro-core til sommer, så tror jeg venter lidt. Honeycomb bliver også opdateret til 3.1 om ikke så længe .

      1. Det er godt jeg har dig til at følge med i nyhederne madsgluud, når jeg ikke selv kan nå at få alt med 😆

      2. Du er ikke den eneste der lige har misset den nyhed!!

       Quad-core tablets, awesome!! 😀

     2. Ja, jeg var i Købmagergade netop for at prøve om det var ligesom at skrive på papir, og det var godt nok. Man skal lige vænne sig til ikke at trykke på understregnings- eller eraserknappen på stylus’en mens man skriver, så går det fint. Og hvis man læser en e-bog kan man understrege og tilføje noter i teksten. det synes jeg er smart. I HTC butikken sagde de også at der ville komme en adaptor til hdmi (det var nemlig en af de ting jeg savnede mere end dualcore – men jeg skal heller ikke spille. så jeg har ikke brug for alle de muskler)..

      1. OK. Lyder ret godt. I forbindelse med websiden så tager jeg mange noter på telefonen i løbet af en dag, så det kunne da være at jeg også kunne få glæde af det.
       Som sådan så bruger jeg faktisk heller ikke alle muskler på telefonen i mit daglige brug, men når der kommer en gadget med de specs…så må jeg bare have den 😆

  3. Der er blevet slettet jeg et ukendt antal kommentarer på websiden. det er anden gang jeg kommer til at smide nogle ud, så hvis i ikke kan finde dem så er det mig der har dummet mig og ikke jer. I kan bare skrive dem igen hvis i ser hvor det er.

    1. Ja den skulle blive opdateret til Honeycomb. Hvor har du det med en ti tommer fra? Jeg har nemlig ikke kunne finde noget…men måske jeg bare har kigget de forkerte steder.

      1. hehe, måske man skulle have en Tablet alligevel…. man er vel lidt gadget freak 😛

      2. Siger manden der har bestilt en Sensation. Tror jeg skal til at sætte mig lidt mere igennem herhjemme. Har du en opskrift på din succes med at være medbestemmende i husøkonomien.

      3. Opskriften er simpel, det er mig der styrer budgettet/økonomien 😀 og hvis hun får lidt nyt tøj i ny og næ, så kan alt lade sig gøre 😉

  4. Det kommer selvfølgelig også an på hvad man skal bruge den. Hvis det er hjemme i stuen, så er en 7″ for lille, men hvis det er til toget (i jakkelommen), så er den måske passende.

  5. Det der holder mig mest tilbage, er at den ikke har Android 3.0 (Honeycomb), og den kun har en 7 tommer skærm. Men det værste er dog, at den kun har 1,5 GHZ processor 🙁 . Så vil jeg heller købe samsung Galaxy Tab 10.1, den har både Android 3.0 Honeycomb, en 10 tommer skærm. Det vigtigste er dog at den har en 1 GHz Dual core Processor 😆 .

  6. Den ser da lækker ud og havde jeg pengene tilovers, så ville jeg have en Tablet, men det skulle være en 10″…. for hvad skal man med en 7″, når man har en mobil med flere kræfter og 4.3″ skærm ??

   1. Det er nok det der holder mig tilbage ( og Tanjas stærke arm i min ). Den er ikke engang dobbelt så stor som min DHD.

    1. Både ja og nej… Faktisk er det jo sådan, at når man fordobler en skærms diagonalmål, så 4-dobler man skærmens areal.
     Så i bund og grund er en 10 tommer skærm faktisk 4 gange så stor som en 5 tommer, ikke kun dobbelt så stor… Man bruger kun diagonalmålet til at opgive skærmens størrelse, fordi det mål er til at føle på, det er et arealmål på skærmen imidlertid ikke.
     For at komme til pointen, så vil en 7 tommer skærm faktisk opleves som mere end dobbelt så stor, da den har et skærm areal på mere end det dobbelte af en skærm på 4.3 tommer.
     Mere præcist:
     4.3 tommer skærm = 51.7 cm2 i 16:9 og 54.4 cm2 i 16:10
     7 tommer skærm = 138.4 cm2 i 16:9 og 145.6 cm2 i 16:10

     Altså rundt regnet 2.7 gange så stort skærmareal ved en 7 tommer kontra en 4.3 tommer

     Bare lige lidt kedelig matematik 😉

     1. For min nørdede hjerne er det faktisk guf, og jo mere jeg lærer, jo mere kan Jeg hjælpe brugerne 😉

  7. Brugergrænsefladen ser meget nice ud i landscape.

   Men single-core?! Ej, nu må de lige spænde hjelmen.

   De lancerer en telefon der er kraftigere og mere strømbesparende i kraft af at den bruger dual-core, og så smider de en single-core i deres tablet. Efter min mening er det en stor fejl!

   1. Ja, også efter min mening. Det ændrer dog ikke på at det er et lækkert stykke legetøj, og garanteret de nok skal få solgt nogle stykker af dem alligevel…jeg ville godt have en at spise morgenmad med 😆 Men nu jeg tænker over det. Hvad nu hvis at HTC ved at det er mobiltelefoner de er stærke på og det er der de har deres “fans”. Ud over det så er det vel stadig begrænset hvor mange der køber tablets i forhold til mobiler. derfor tænker HTC at deres Sensation ikke skal overgås af noget som helst lige på det her tidspunkt ihvertfald. Nu ser den jo stærkere ud den er..den her lille mobil sat op imod den “store” tablet, men mobilen er næsten ligeså kraftig. En form for salgs illusion for os brugere? Glem det, det er lidt indviklet at forklare på skrift, bare vid at jeg har ret 😆 Kunne du ikke finde på at købe en?og hvorfor (ikke?).

    1. Det der med at at Flyer ikke skal overgå Sensation, det tror jeg ikke de skal være bange for, da smartphones og tablets er 2 forskellige markeder. Tænk på, alle der har en tablet har en smarthphone (næsten) men ikke alle der har en smartphone har en tablet.

     Og nej, jeg kunne ikke finde på at købe den, af flere grunde, den har ikke dual-core (det er simpelthen for dumt), og som agubba siger, den har ikke Honeycomb, hvilket også er en KÆMPE fejl, og sidst med ikke mindst, hvis jeg skulle vælge mellem det Android Tablets der er på markedet lige nu, så skulle det helt klart være [url=http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/]Asus EeePad Tranformer[/url] 😀

  Skriv kommentar
  account_circle
  email