HTC EVO 3D kommer i morgen

HTC skriver i en pressemeddelse at deres nye topmodel, HTC EVO 3D, kommer til Danmark i morgen. Med HTC EVO 3D får du nye muligheder i forbindelse med multimedie-delen på den nye Android-mobil.

 

HTC_EVO_3D_Front-Side_DK

HTC skriver at den kan det samme som HTC Sensation, men med mulighed for optagelse og afspilning af 3D film. Billeder og spil kan naturligvis også nydes i 3D.

HTC EVO 3D er udstyret med 2 kameraer der i “3D mode” optager samtidig. Når du senere afspiller det optagne, bliver optagelserne fra begge kameraer vist, men en anelse forskudt fra hinanden. Dette giver 3D effekten.

En anden bonus er at HTC EVO 3D kommer med HTC watch som også med tiden vil understøtte 3D-film med danske undertekster.

Prisen bliver omkring 4800 kroner, og med i prisen får du via en opdatering 3 3D-spil kort tid efter køb af den nye mobil.

 

(14) kommentarer
 1. Syntes det er lidt underligt Htc laver en topmodel som har de samme specifikationer, som htc sensation. Bare med 3D.
  Jeg vil heller bruge penge på Htc sensation end Htc Evo 3D.

  1. Valget er jo også helt frit 😆

   Sensation er så også Europas svar på Evo, som har fået en 3D udgave 8)

 2. Glæder mig til at se, hvordan det fungerer på telefoner, men tror det flopper på almindelige fjernsyn. jeg syntes dog, at det fungerer god i bio’en 🙂

  1. Jeg tvivler også på at vi hopper af begejstring over det, men mon ikke at det med tiden bliver godt….

 3. Personligt er jeg fuldstændig ligeglad med det 3D-halløj.
  Både hvad mobil, tv og biograf angår.

  1. Helt personligt er jeg også. Faktisk så tænker jeg mere på hvor meget batteri og RAM det tager eller koster. Jeg ville dog gerne have et fjernsyn med 3D, men på mobilen er det heller ikke noget jeg længes efter….men jeg har heller ikke set det endnu…

  2. Ach SO!

   Allerede i firserne og senere forsøgtes det med 3D og floppede, det virker som en gang hype. Ligesom det der elektroniske børnelegetøj, børnene leger med den dag de får det og efterfølgende kommer til at rådne op i et skab eller en skuffe 😆

  1. Tak for linket…det står der ikke noget om i pressemeddelsen, men jeg tror kun at det er foto og video der er understøttet indtil videre….

Skriv kommentar
account_circle
email