HTC Elevate – til dig der er HTC fan (tip)

HTC Elevate er et community for HTC fans, deltag i debatten nu.

HTC elevate har eksisteret minimum et halvt år i USA men jeg (Henrik Enevoldsen) er først nu, for en uges tid siden, blevet bekendt med denne community.

Selve tilmeldningen er noget lang i det og på engelsk så det var noget bøvlet for mig men valgte at gennemføre da der stod et sted at man kunne blive beta-tester for HTC, hvilket jeg rigtig godt gider.


Når du så først er blevet tilmeldt og inde ( kræver selvfølgelig at du har et HTC device ) er der en masse parat-viden-spørgsmål, nogle har med filmstjerner at gøre andre noget helt andet, meget forskellige spørgsmål. Dog i ny og næ spørges der til telefon-verdenen, et “skjult” forbruger spørgsmål halløj fra HTC´s side af, hvilket man må forvente da det nu er et HTC-site man er inde på.


HTC elevate byder på forskellige artikler hvor der er spørgeskemaer til brugerne.
Jo flere artikler man deltager i og jo flere spørgsmål man besvarer, jo flere point får man og “stiger” så i graderne.


Jeg vil tro at dem med flest point bliver de før-nævnte beta-testere, man ved det egengtlig ikke med sikkerhed.


Det som jeg synes er spændende ved HTC elevate er, ud over at kunne blive tester, at mange er spørgsmålene går på at forbedre deres fremtidige produkter.
Der er det så at jeg kan komme med mine ideer til forbedringer til f.eks. batteriet: Skal det være udskifteligt eller ej. 


En anden ide kunne være at gøre telefonens mapper uendelige, eller næsten 16 apps er max nu på min One, stock Sense 5.5. Det kunne være fedt at kunne fylde en mappe med apps, så når du åbner mappen, så fylder den hele skærmen. På den måde kunne jeg også ha´ færre startskærme og kunne undlade og scrolle frem og tilbage får at finde den app jeg nu skulle bruge.


Du sidder sikkert med flere gode ideer til forbedringer til dit HTC produkt. Prøv HTC elevate og deltag i debatten via dette link.

Du er også velkommen til at benytte Androidernes HTC forum hvis du har brug for hjælp ligesom du også her på siden kan finde Danmarks største samling af tips og tricks til Android.

(7) kommentarer
  1. Jeg er vild med HTC brugerflade men jeg vil gerne have en stor skærm og da er skærmen på HTC one for lille og skærm på HTC one Maxx er for stor så indtil da desværre ingen htc til mig 😛

  2. Jeg købte jo sådan en htc one fordi at i anbefaler den i den anmeldelse af den i har lavet og selv om jeg ikke er ekspert i mobiltelefoner så kan jeg fortælle at jeg er virkelig glad for den. de fleste af mine veninder har iPhone og jeg er bestemt ikke jaloux 🙂

  3. det med mapperne er en go ide for det er totalt træls at jeg er nødt til at have 2 mapper der hedder “spil” fordi at alle de spil jeg har installeret ikke kan være i ‘én mappe 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email