HTC Desire 620 er præsenteret – se specs og dansk tilgængelighed

thumb htc-desire-620

HTC har præsenteret HTC Desire 620. 

HTC havde sin storhedstid for år tilbage og ville man have en Android smartphone med de bedste specs var der på det tidspunkt ingen tvivl om at det skulle være det første produkt i Desire-familien, nemlig HTC Desire.

Med tiden er der kommet flere produkter til i Desire-familien og efterfølgeren til lavpris-mobilen, HTC Desire 610, er netop blevet præsenteret i form af HTC Desire 620.

Designet på HTC Desire 620 minder meget om designet på HTC Desire Eye og HTC skriver i en pressemeddelse at der er tale om en smartphone i mellem-klassen.

På fronten finder man en 5″ HD skærm med to højtalere, èn på hver side af skærmen, og et 5 MP kamera. På bagsiden er der et 8 MP kamera.

Under motorhjelmen sidder der en Snapdragon 410 Qualcomm processor og Android 4.4 KitKat med HTC Sense 6 oven på.

HTC Desire 620 understøtter desuden 4G og Peter Frølund, HTC Nordic, siger om den nye smartphone:

Den nye HTC Desire model leverer det bedste fra begge verdener, med en kombination af friskt og ungdommeligt design og kraftfuld ydeevne samt super-hurtig browsing. HTC Desire 620 er det perfekte valg for dem som elsker underholdning på farten og er på udkig efter en smartphone til en overkommelig pris, hvor der er taget højde for både kvalitet, ydeevne og design.

Den danske pris er endnu ikke offentliggjort, men HTC Desire 620 kan erhverves i Danmark i begyndelsen af første kvartal i 2015.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Skriv kommentar
account_circle
email