Hold styr på dine ting med ny dansk Android app

Med en ny dansk betalins-app kan du holde styr på hvad du ejer, samt hvad det koster. Udvikleren skriver selv at app´en kan være nyttig i uheldige situationer, som f.eks ved indbrud.

 

Mine_ting_Android_app_billedeUdvikleren skriver at den er optimeret til LG Optimus One P500, men det er muligt at den kan køre på andre enheder. Jeg har desværre ikke haft tid til at teste dette, men der kommer en test af den på et tidspunkt.

Meningen er at du altid har dokumentation for de ting du ejer. Hvis du f.eks bliver udsat for indsbrud og dit forsikringsselskab skal vurdere skaderne, så er det rigtig godt at have noget dokumentation i form af billeder/kvitteringer.

Vi var udsat for indbrud for nogle år siden, og de billeder vi havde af vores stue var faktisk nok til at vi fik erstattet de DVD`er der var på hylden bag sofaen (på billedet).

Mine ting til Android koster 6 kroner, husk at du har 15 minutter til at afprøve om den kører ordentligt på din Android enhed. Du kan hente app`en her ved at logge ind og trykke på installer. Så kommer den automatisk ned i din mobil hvis du har internettet tændt.

Skriv kommentar
account_circle
email