Støt Hjerteforeningens app – fortæl din nabo om den

thumb red liv app hjerteforeningen

I forbindelse med en kampagne der starter op den 4. november vil vi gerne slå et slag for at udbrede kendskabet til Hjerteforeningens app til smartphones. 

I en pressemeddelse skriver Hjerteforeningen at de arbejder på fuld kraft, da de starter en kampagne op den 4. november, “Gør noget for hjertet”.

Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, så for første gang i AppsAndroid.dk`s historie vil vi opfordre jer til at dele artiklen så flere mennesker kan få kendskab til det arbejde Hjerteforeningen gør.

Du kan dele artiklen via de sociale ikoner under billedet i indledningen eller trykke “synes godt om” nederst i artiklen (du kan også bare dele app´en via Google Play eller direkte fra app´en, da det er app`en der skal være i fokus og ikke denne artikel).

Hjerteforeningen har i forbindelse med den snarlige kampagne opdateres deres app, og du kan downloade app`en ved at trykke på den røde kasse herunder.

App`en “Red liv” indeholder film og vejledning.

Du kan læse pressemeddelsen efter download-ikonet.

Google-Play-Download-ikon-A

 

“Vi er i Hjerteforeningen i fuld gang med kampagnen ”Gør noget for Hjertet”, som starter d. 4. november. I den forbindelse vil vi gerne bede om jeres  hjælp, så vi kan nå ud til så mange danskere som muligt.

 

Hvert år oplever 3.500 danskere at få hjertestop uden for hospitalerne, men kun 10 % overlever. Det svarer til at 10 om dagen, men kun 1 overlever.

 

Kampagnen ”Gør noget for hjertet” har fokus på at øge antallet af overlevende og oplyse om hvor stor en forskel aktiv førstehjælp gør for personer, der rammes af hjertestop uden for hospitalerne.

Chancen for at overleve tredobles, hvis en person i nærheden træder til, før ambulancen ankommer.

En af grundene til at danskerne forholder sig passive når de står i en situation, hvor førstehjælp er nødvendig, er fordi de er bange for at gøre noget forkert.

 

Det vil vi i Hjerteforeningen gerne ændre på. Derfor har vi i forbindelse med ”Gør noget for hjertet” lanceret en ny version af app’en ”Red liv”. App’en viser blandt andet korte film, som giver en introduktion til de enkle og nemme trin, der skal til for at redde liv. Du kan derudover få mere viden om hjertestop, dele app’en med dine venner og andet”. 

Skriv kommentar
account_circle
email