Hent Angry birds Rio her på siden nu!

  Kunne du godt tænke dig at spille det nye Angry Birds Rio? Det kan du også nu. En bruger har været så flink at sende et link til en apk-fil som jeg har hentet og smidt op i min Dropbox.

Det nye spil fra Rovio er kun tilgængelig i USA, og via det nye Amazon-app store. Tak til Mads (Exxtreme), (det er ham i skal takke, og ikke mig),der har været smart, og fundet en måde så vi alle kan få glæde af det gratis spil. Lad mig lige slå fast at det er fedt når i deler fede ting med mig og andre brugere her på siden. Grundet min egen politik, vil jeg dog ikke smide apk-filer af betalings-apps ud på siden, da jeg synes at udviklerne fortjener deres penge…..og det er sikkert heller ikke lovligt android-smile. Så alle jer der sender mig links…det beds venligst være til gratis spil eller apps. Hvis og når spillet begynder at koste penge, fjerner jeg apk-filen igen…og i kan hente den i forum (for sjov).

Update: Maki her fra siden siger:” Man skal slette smdl2tmp1.asec filen fra SD\.android_secure mappen”, hvis man ikke kan installere det. Tak Maki android-smile. For mere info, klik på de links Maki har smidt i kommentarerne.

Update: Angry birds Rio kan hentes via Android market.

Jeg tog lige de 11 første baner, og umiddelbart virker det nemmere end Angry birds som vi kender det. Spillet virker både på konens HTC Desire og på min HTC Desire HD, samt på den Google Nexus S jeg er ved at lave en anmeldelse på. Istedet for at skyde efter grise skal vi nu befri fugle der er fanget i bure( Update: efter at have færdiggjort hele første sektion af baner, kan jeg fortælle at i anden del skal vi skyde efter aber. Damm, man skal hele tiden lige tjekke den næste bane:-). Tryk på billederne for at forstørre dem. Tilgå siden over din Android mobil, eller scan koden:

 Angry Birds Rio APK  Angry_Birds_Rio_APK_QR

Angry_birds_Rio_1
Angry_birds_Rio_2

 

(58) kommentarer
 1. en lille hjælp 😉 i kan hente 2d scaner på android market i skal bare søge på barcode scanner 😉 har selv bare hentede barcode scanner ps. Angry birds RIO kan hentes på selve android market 8)

  1. Hej. Jeg tilføjede linket til Android market for en uge siden, men ellers tak for info. Jeg bruger også Barcode som dig, men jeg foretrækker Scanlife. Den kan desværre ikke integrere på samme måde som Barcode.

 2. ja, er det ikke typisk nogen gange at sådan noget sker. Nogen gange undrer jeg mig over at det er lovligt at sælge mig en vare der et lille stykke tid senere koster det halve.

 3. Iiihhh… altså :¤:
  Så har man kæmpet en kamp for at få det også er det gratis på markedet idag 🙄 gggrrrr….
  Men tak for hjælpen ellers 😀

 4. Du skal have internet forbindelse. Der skal komme en rød laserstreg midt på skærmen. Har du installeret den?
  Jeg kan ikke huske præcis hvad der sker første gang du åbner den, men jeg mindes at du skal trykke et par gange på et eller andet.

 5. Har hentet scanneren, men når jeg åbner og vil prøve at scanne, sker der ingenting? 🙁 Jeg har aldrig brugt scanner før. Så avanceret er jeg ikke 😉 Gode råd, modtages…

 6. Hvor sejt at du ved det… Jeg havde aldrig tænkt på at det der stod i spillet passede… LOL

 7. Jeg skal nok poste den hvis jeg får den 😆 Det er sådan set Exxtreme der skal have æren og ikke mig, for det er ham der har gjort alt det “grove” arbejde.

 8. første et stort tak for posten næste spørgsmål er poster du osse opdatering som kommer på et tidspunket tak igen

 9. Til den tid må vi håbe på at det er kommet i appstore, så får vi jo en meddelelse når der er en opdatering 😆

 10. Genialt! Endelig kom den! 🙂 Tak til Exxtreme mm.!
  F**k Amazon og Apple/iPhone.. Hehe 😉 Vrede Fjerkræ FTW!!

 11. Ahaaa. Du er bedre til at søge på Google end jeg er 😉 Du har ikke et link da jeg gerne vol læse æidt mere? Hvis ikke er det ligemeget,så er hovedsagen at du fik det ordnet.

 12. Hej Alle

  Har fundet ud af det weee…

  Efter meget søgning på Google.com…

  Man skal slette smdl2tmp1.asec filen fra SD.android_secure mappen 🙂

 13. Nej, det kan du ikke. Jeg kender ihvertfald ikke en metode til det, dermed ikke sagt at der ikke findes en. Jeg har lige afinstalleret og scannet og installeret igen på en HTC desire uden problemer. Jeg kunne ikke finde noget på Google heller, men jeg søger lige lidt videre. Jeg forstår det ikke, og jeg kan slet ikke se hvor det går galt, for jeg fatter ikke hvorfor der sker det der sker.

 14. ekstra spørgsmål, ved du om man kan overfører angry birds og seasons til en Desire HD med den progress man har på sin Desire, så man ikke skal gennemfører alle banerne igen ?

 15. Jeg havde prøvet det første og det andet, men nej 🙁 det vil bare ikke 🙁

  Håber du kan hjælpe 🙂

 16. Prøv at installere ES File Explorer og installere der igennem… Bare lige for at prøve noget andet

 17. Jeg tænkte bare for at prøve at gå til din download mappe på dit SD kort, og find apk-filen, og installer den den vej. Det er bare for at prøve et eller andet, for jeg har igen anelse om hvorfor du ikke kan installere det. Du kan også gå på nettet, tryk menu – flere – download, og så finde den der. Den virker fint på konens Desire også. Jeg har aldrig oplevet det du beskriver, men måske jeg kan lære noget nyt, så jeg Googler det lige og vender tilbage.

 18. Ja det siger jeg også…

  Hvad mener du med at tilgå via SD kort læser ? Nej jeg kører med 2.2….

  Jeg fatter nada om hvorfor den ikke vil, den virkede fint på en af mine venners desire hd

 19. Øøøhhh??????
  OKay, prøv at tilgå via din SD kort læser og prøv den vej. Jeg kan ikke umiddelbart se hvorfor du ikke skal kunne installere den, medmindre du kører Android 2,1 men det gør du nok ikke.

 20. Hej Høy

  Jamen jeg scanner applikationen med google goggles, den finder det uden problemer, den henter spillet, efter den er færdig trykker jeg på den, og så kommer man til et billede hvor man kan trykke installere, hvilket jeg gør. men så kommer den med beskeden: Programmet ikke installeret.

  Lige meget hvad jeg prøver vil den bare ikke, programmet ligger på mit sd kort men den siger det samme når jeg prøver at installere den…

  Jeg er ved at løbe tør for ideer…håber du kan hjælpe

 21. Der er ca. 50 mb tilbage på den interne, så lige meget hvad man gør, vil den ikke, nogen der ved what the f is going on ?

 22. Hjælp kan ikke installere det på Desire!

  Den henter fint, og når den skal installere siger den:

  Programmet ikke installeret

  Gør jeg noget forkert ?

  1. Gå til indstillinger-programmer-sæt hak ved installation af ikke marked programmer. Nu kan du installere den.

 23. Selv tak da… Amazon Appstore har iøvrigt 1 gratis app hver dag, men det virker jo desværre stadig kun i USA 🙁

 24. Jeg har ikke engang selv fået prøvet det endnu… Kunne være man skulle få det prøvet snart 😆

 25. Jeg spiller normalt ikke, men jeg har da siddet til klokken 0200 i nat. Jeg har fået to pokaler, juhu 😆

 26. Sikke en dejlig nyhed. Er downloadet og virker perfekt. Har gået og ærgret mig over ikke at kunne få fat i spillet, så jeg er glad 😀

   1. Du scanner bare koden med din mobil og den begynder at hente det, ellers tilgå min side over mobilen og tryk på linket. For at få en scanner (scanlife) send en sms til 1220 med teksten scan.

Skriv kommentar
account_circle
email