Hay Day er klar til Android

thumb Hay Day Android

Det yderst populære spil til iOS, Hay Day, kan nu også spilles på Android smartphones og tablets.

Er du til Android og har børn hvis venner`s forældre er til iOS, så har du muligvis også skulle søge efter Hay Day på Google Play, og du har endda måske selv søgt efter det, dog uden held.

Det har vi ihvertfald herhjemme, og vi har nu prøvet at hente næsten samtlige “Farm story” story spil, men uden at den kære lille Marcus er blevet tilfreds da “det jo ikke er det samme som Simon har”.

Hans (og mange andres, børn som voksnes) søgen er nu slut for Hay Day er netop blevet lanceret til Android og du kan hente det lige nu hvis din Android smartphone eller tablet kører Android 4.0.3 og derover.

Google-Play-Download-ikon-A

Hay Day har mere en 1 million aktive spillere på iOS, så det er længe ventet at spillet nu langt om længe kan spilles på Android. Bemærk at der er mulighed for in app køb.

Selvom spillet ikke er dansk-udviklet har vi smidt det i bunken af nyheder om danske apps og spil, da spillet understøtter dansk i brugerfladen. 

Vi har hurtigt prøvet det på både tablet og smartphone, og Hay day understøtter begge.

(10) kommentarer
  1. Så vil jeg hellere spille på heste.
    Har valgt at slette det, spillet er ikke min stil og kan ikke lide at blive “bondefanget” Ved godt det er op til en selv, men man/jeg bliver meget nemt grebet.

  2. Det er ret dyrt hvis du skal spille det rigtigt jeg brugte 160 kr i går aftes men nu kan jeg så begynde at tjene penge 😛

  3. Jeg er en barnlig sjæl og har da også nedtaget det. Skal lige vænne mig til det. Er ikke helt med, men er det ikke et spil der hen ad vejen koster penge. ??

Skriv kommentar
account_circle
email