Prøv den nye Hangouts version 3.0 nu (apk)

thumb hangouts

Prøv den nye version 3.0 af Google Hangouts nu.

Hangouts hopper fra version 2.5 til version 3.0, dog uden de store nyheder i brugerfladen selv om man måske have forventet dette.

Version 3.0 kommer dog ikke helt tomhændet frem og f.eks har kontakt-kortene fået en overhaling og længere nede i artiklen kan du se det opdaterede kontakt-kort for AppsAndroid.dk på Google +, og du har et hurtigt overblik over både seneste aktivitet, billeder, og hvilke venner dig og den persons kontakt-kort du har hevet frem, har til fælles.

Du kan opdatere Hangouts via Google Play (og imens du er der kan du lige så godt installere vores gratis app også) eller installere den via min Dropbox ved at trykke på dette link.

Der er også tilføjet en ny genvej til en persons kontakt-kort og longpresser du på en besked er der nu tilføjet et ekstra menupunkt i den popup der kommer på skærmen, nemlig “se profil”, og du kan her tilgå personens profil.

En længe ventet fejlrettelse er muligheden for at ændre på opkalds-lydstyrken selvom du er ved at skrive sammen med vennerne.

Har du problemer er du velkommen i vores Android forum.

hangouts kopi

Via Keld Daugaard  

Skriv kommentar
account_circle
email