Ny gratis navigations-app fra Krak kan hentes nu

thumb Krak navigation

Krak er klar med en ny dansk navigations-applikation der er integreret med Kraks søge-app og kan bruges offline.

Navigation er nok noget af det vi fleste efterhånden er vant til altid at have på os, og Google Maps er da også en af de mest brugte Android apps ever.

Det betyder ikke at der ikke kan søges efter alternativer, og Krak har for 10 dage siden lanceret deres bud på en navigations-app, der til trods for at vi på billedet øverst i artiklen benytter Krak Navigation på den netop modtagne Sony Xperia Z2 Tablet, ifølge Kraks beskrivelse på Google Play når du tilgår via tablet, er udviklet til smartphones.

Umiddelbart er der ingen problemer ved at bruge den på tablet (ihvertfald ikke en Z2), og brugerfladen tilpasser sig fint.

Krak Navigation tilbyder stemmestyret turn by turn navigation, og kan bruges offline da kortene er downloadet til din smartphone, og det er muligt at tilkøbe flere kort.

Vi har ikke prøvet Krak Navigation i praksis (altså vi har haft det åbnet og søgt mm, men vi har ikke været ude at tjekke navigation, men den crasher ikke på den tablet vi hurtigt har installeret det på, men om det rent faktisk virker på tablets ved vi ikke) , app`en er iøvrigt integreret med Krak søg.

Funktioner:

• Krak navigation kan bruges både når du kører i bil og når du skal gå
• Appen giver dig flere rutealternativer, når det er muligt
• Du får angivet både afstand og forventet varighed af de mulige ruter
• Du kan gemme dine ruter i appen
• Du kan se dine ruter på kort, eller blot se på kort uden en forudangivet rute
• Det er ikke nødvendigt at hente data fra internettet mens appen er i brug

Du kan hente Krak Navigation via Google Play og læse mere nyt om danske apps og spil her.

Husk at du kan følge os på Facebook og Pinterest, samt Youtube, hente vores gratis app imens du alligevel er på Google Play, og få hjælp i Androidernes forum hvis du har problemer.

krak navigation android

Via Bosse 

(19) kommentarer
 1. Har i dag indstillet og kørt til indtastet adresse på Android mobil. Men kunne ikke indstille til ny (hjemadresse) Hvordan kan jeg fjerne forrig adresse. Kan indstilles til ny, men går tilbage til sidst indstillede adresse. Hvordan retter jeg fejlen?

 2. Den nye app fra Krak hjalp mig her til aften ud af boligområde, hvor jeg kunne have kørt rundt i lang tid. Imponeret over detaljegraden.

 3. Hvordan skifter man mellem 3D og 2D visning? Bruger samsung Galaxy S2 android 4.04. kan godt se det selvom der hverken er simkort eller trådløst netværk tilstede, virker også uden rigtig GPS da der accepteres simulering.

 4. Den som er på billedet i artiklen tager sim kort totalt smart og Telenor giver dig gratis internet du kan bruge selvom du ikke er kunde ved dem. 200 mb hver måned så det ku jo passende sidde i din nye tablet 😛

   1. Jeg har lie bestilt osse. 200 mb er lie hva jeg bruger på min tablet. Jeg bruger dem ikk så meget.

  1. Jo det har du ret i. ellers er det da en meget stor telefon 😛 hmm det et underligt så at du ikke kan det. Det kræver at du har over Android 2.2 installeret står der men det har du vel os?

    1. Har læst med her på sidelinjen og tror måske at krak navigation kun virker på enheder med understøttelse af mobilnet.

 5. Forsøgte at hente app’en på Google Play, men blev afvist, da den “ikke var kompatibel med min enhed!!! Det er altså en Enovia Android tablet med wifi.

  1. Jamen der står oss i historien at den er udviklet til mobiltelefoner og ikke til tablet. måske det er derfor du ikke kan hente den?

  1. kan se at Høy har brugt den nye z2 tablet i artiklen og så vidt jeg kan se er det wifi der er tændt på den.men du kan ikke navigere uden internet så 3g/4g er jo nødvendigt for at ku navigere men du sku da gern ku få den til og virke med wifi??

   1. Nej du behøver IKKE wifi eller 3g/4g for at navigerer. Du bruger kun telefonenes gps da kortet er downloaded på telefonen. 😉 Du skal selvfølgelig bruge internet forbindelse for at downloade appen.

Skriv kommentar
account_circle
email