GoTraveling, det danske rejsemagasin til Android, ekspanderer

thumb GoTraveling-Android-app

GoTraveling udvider til Sverige så vores naboer også får glæde af rejsemagasinet. 

GoTraveling er et af verdens første rejsemagasiner til tablets og det dansk-udviklede magasin, der både indeholder annoncer med lyde som brusende bølger, samt masser af levende billeder der er med til at gøre oplevelsen bedre, lancerer nu GoTraveling i Sverige.

Dette sker i marts måned og senere på året vil rejsemagasinet også udkomme på norsk og engelsk, så i løbet af 2015 vil magasinet kunne læses på 4 sprog (dansk, svensk, norsk,engelsk).

Opdateret: GoTraveling er ikke kun tilgængelig til Android tablets (til trods for at dette står i beskrivelsen på Google Play) og iPhones, men kan også findes i Samsungs Upick og kan altså nydes på alle Android smartphones også.

Det betyder at du kan finde rejser på farten uanset om det er via tablet eller mobil.

Charlotte Rønholdt, stifter og chefredaktør på GoTraveling, siger om det nye tiltag:

Vi er glade for at kunne lancere GoTraveling i Sverige allerede halvandet år efter, den danske version kom på markedet. Det bliver spændende at se, hvordan det svenske marked tager imod tabletformatet. For GoTraveling er særligt udviklet til tablets og nu også til mobiler, og det adskiller magasinet fra de almindelige magasiner, læserne ellers er vant til.

Ud over at starte 2015 op med at udvide til andre lande, er der også kommet både en ny dansk og svensk redaktionschef til.

Du kan hente rejsemagasinet gratis til tablets via Google Play.

GoTraveling understøtter Android tablets, iPhones og kan erhverves via Samsungs Upick.

 – Sådan gemmer du nemt et kort til offline brug i Google Maps

Du kan læse mere nyt om danske Android apps og spil i vores sektion omhandlende danske apps

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email