Google teaser atter for navnet på Android L

thumb Udklipn

Android L vil højst sandsynligt komme til at hedde Android Lollipop. 

Hvis vi kigger lidt tilbage på de forrige versioner af Android er det ikke svært at se at alfabetet og søde sager har en vis sammenhæng når det kommer til navnene på Android versionerne.

Herunder kan du se at navnene både er i alfabetisk rækkefølge, samt giver èn lyst til at spise.

F.eks hed den første Android version “Alpha” (1.0), den anden hed “beta” (1.1), den tredje hed “Cupcake” (1.5), den fjerde hed “Donut” (1.6), den femte hed “Eclair” (2.0 – 2.1), den sjette hed “Froyo” (2.2 – 2.2.3), dernæst kom “Gingerbread” (2.3 – 2.3.7), der blev efterfulgt af “Honeycomb” (3.0 – 3.2.6), og “Ice Cream Sandwich” (4.0 – 4.0.4), og senere “Jelly Bean” (4.1 – 4.3.1) og “KitKat” (4.4 – 4.4.4) som er den nyeste offentlige version af Android.

 – Prøv tastaturet fra Android L

Nu er vi så nået til bogstavet “L” og Google har tidligere hentydet til at at slikkepinde måske vil have indflydelse på navnet, og i billedet øverst i artiklen, der er fra Google på Twitter, fejrer Google fødselsdag med en kage med slikkepinde aka lollipops på toppen istedet for levende lys.

Det kan selvfølgelig være en tilfældighed at kagen har slikkepinde og ikke lys.

Så selvom intet endnu er offentliggjort vil Android L meget vel komme til at blive kednt under navnet Android Lollipop, da det både passer med at det er sødt og med at “L” er det næste bogstav i alfabetet.

Vi vil som altid holde jer opdateret og du kan følge os på Facebook og Google + for netop at blive holdt opdateret, og du kan få hjælp i vores Android forum, samt se vores videoer på Youtube.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email