Google Play får nyt design – prøv det nu!

New Google Play apk

Google er ved at opdatere Google Play med et nyt design og kan du ikke vente på at opdateringen kommer til Danmark kan du installere apk-filen lige nu. 

Google skriver på den officielle blog at pointen med det nye design er at gøre Google Play mere overskueligt, og derfor har de forkuseret på at gøre det nye look mere simpelt og “clean”.

Overblikket er rigtig godt, og selvom jeg var stor fan af det “gamle” design så har det nye design et bedre overblik og mulighederne for at finde apps du ikke kendte til er også større.

Google har påbegyndt udrulningen af det nye Google Play, men der kan gå nogle uger inden den rammer Danmark (der gør nok ikke), men kan du ikke vente på opdateringen er det bare at klikke på linket herunder og installere apk-filen.

Download det nye Google Play her

Husk at sætte et hak ved “tillad at installere apps fra ukendte kilder” i dine indstilinger.

Er du på din Android tablet kan du scrolle til “kategorier” og finde apps der er optimeret til tablets, samt grundlæggende apps til tablets.

Tak til Klintø for screenshots og apk.

Google-play-new copy 

(15) kommentarer
 1. Så er den hentet igen, det er det samme, men det ser helt anderledes ud på tablet, faktisk rigtig godt lavet synes jeg 😀

 2. Nej der står ikke noget, jeg prøver at afinstallere den og så henter jeg den gennem din side, prøver senere fra min tablet

 3. Hvis du scroller hen til kategorier, står der så navnet på den producent der har lavet din smartphone? Jeg har kun en enkelt smartphone lige her og der er en Sony kategori…

 4. Jeg tror kun at der er den ene version ude, så jeg tænker at det muligvis er hvis du tilgår via en tablet… Jeg tjekker lige senere når jeg kan 🙂

 5. Har lige hentet den, men synes ikke at jeg får den statusbar frem hvor der står grundlæggende for tablets, de 2 første er der spil og redaktørens udvalgte ?

 6. TonnyN.. det er helt lige gyldigt hvor du ligger filen, bare det er mobilen 8)
  Det nemmeste er, at gøre det via denne side og på mobilen! Når du hentet den, så skal du bare åbne den 😉

 7. Det nemmeste er bare at tilgå siden her via din mobil og så bare tryk på linket 🙂
  Du kan også hente til din PC og smide den over i din Dropbox og installere via Dropbox…altså det betyder ikke så meget hvor du ligger den ….

 8. har du husket at sætte ja til at den må installere fra ukendte kilder? det gør du inde under sikkerhed eller programmer lidt afhængig af hvilken mobil du har.

Skriv kommentar
account_circle
email