Køb bøger via Google Play i Danmark

Nu kan vi købe bøger via Google Play herhjemme. Har du ikke modtaget opdateringen kan du hente den her. 

Google har taget lang tid om at givet os danske mulighed for at købe andet end spil og apps via Google Play, og selvom jeg hellere ville have haft film og Nexus`er er bøger da i det mindste en start.

Har du endnu ikke modtaget opdateringen så det er muligt for dig at købe bøger kan du bare trykke på linket herunder og installere apk-filen. Husk at sætte et hak ved at du tillader at installere fra ukendte kilder inde i dine indstillinger.

 – Tryk her for at downloade apk og få bøger på Google Play

Google skriver på deres blog at der er lavet aftaler med forlag som Gyldendal, Arts People, JP/Politikens forlag og Lindhart og Ringhof.

Er du igang med at læse en bog på din PC, kan du senere på dagen fortsætte helt automatisk hvor du slap via smartphonen eller tabletten.

Du kan tjekke alle bogtitlerne ud lige her.

Tak til Jan Klintø for tippet.

google-play-danmark-books1

(9) kommentarer
  1. Jeg læser mange bøger men jeg bruger en Sony ebogslæser da den er bedre for øjnene 8)

  2. Ville nu også hellere have muligheden for musik og film end bøger 8) jeg tager sikkert fejl men jeg troede ikke at der var så mange der læste bøger på smartphonen?

      1. Jeg har fået det til at virke nu 🙂 det var det der med at den ikke ville installere den men jeg fandt ud af det. ellers tak 🙂

  3. den vil ikke installere den dersens fil? jeg forstår ikke helt hvad det er jeg skal gøre for at den tillader det?

    1. Du skal gå ind i dine indstillinger og sikkerhed. Der finder du et sted hvor der står noget ala ukendte kilder og sætter ja 🙂

  4. Tak Høy. jeg har hentet den apk og det har jeg aldrig prøvet før men det var da godt nok nemt 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email