Prøv det nye Google Now lige nu (apk)

thumb google-nu

Den nye version af Google Now kan prøves nu.

Google har opdateret Google Now, og da der plejer at gå nogle dage inden vi herhjemme kan installere opdateringen via Google Play, kan du hente apk-filen længere inde i artiklen hvis du ikke kan vente med at tjekke den nye version 4.1 af Google app`en (der før hed Google Søg, og som Google Now er en del af) ud.

Opdateringen bringer små forbedringer med sig i form af nye muligheder under dine indstillinger. F.eks er der tilføjet et ekstra menupunkt der hedder “Nu kort” der bla. giver dig mulighed for at administrere din kort-historik mm.

Brugerfladen har også fået en lille overhaling og du kan nu tilgå indstillingerne via en menu i venstre side af skærmen som du kan skyde ud og ind efter behov, ganske som du kender det fra Gmail applikationen, og selveste forsiden af Google Now er blevet mere farverig.  

Du kan hente apk-filen ved at trykke her eller her.

Dansk i Google Now

For 3 måneder siden blev det muligt at søge på dansk via Google Now, det er dog endnu ikke muligt at bruge stemmekommandoer på dansk, så hvis du vil sende mails mm er du stadig nødt til at snakke engelsk til telefonen.

Har du endnu ikke aktiveret dansk i Google Now kan du se herunder hvordan du gør dette.

Husk at du kan få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg ved at blive venner med os på Facebook og Google +.

Via Jørgen Christiansen

(5) kommentarer
 1. Ved I noget om hvor lange udsigterne er for at vi kommer til at kunne bruge danske stemmekommandoer til Google Now?

  Jeg kan heller ikke på min nye Note 4 følge sportshold i Google Now, kun lande, hvilket undrer mig lidt…Jeg har prøvet at lede mange forskellige steder på telefon + nettet, dog uden held.

  1. Desværre nej, men i det mindste er det et godt tegn at vi nu kan søge på dansk 🙂 det samme hvis du bruger Android Wear via et smartwatch, da er du også nødt til at snakke engelsk til uret… Så jeg ser virkelig frem til at Danmark på et tidspunkt får mulighed for at bruge stemmekommandoer på dansk.

   1. Ja det er virkelig spændende 🙂

    Ved du noget om det med manglende hold på sport i Google nu?

Skriv kommentar
account_circle
email