Google Nexus tablet til under 1200 danske kroner (rygte)

En Google Nexus tablet skulle ifølge rygtebørsen være på vej til ret billige penge.

Et samarbejde imellem Asus og Google vil resultere i en 7″ tablet der vil bruge “Nexus” branded til at markedsføre sig på. navnet skulle blive Nexus tablet, eller Nexus Play. Prisen skulle ligge imellem 149 – 199 dollars. Omregnet lander vi på et sted imellem 1000 – 1200 danske kroner (dette er uden danske afgifter osv). Prisen må forventes at ryge op på det dobbelte herhjemme.

Der er ikke de vilde oplysninger om specs. Google og Asus skulle være gået væk Tegra 3 quadcore processoren og måske over til en Qualcomm?. Androidandme regner med at den vil blive annonceret den 8 – 10 maj på CTIA Wireless.

Selvom det ville være nemt at skrive sådan en artikel for omtalens skyld, så tager jeg sitet som et seriøst site.

En ting der slår mig er at Asus har udtalt at de vil være de første med Android 5,0 Jelly Bean. Det passer jo egentlig fint sammen med at Google Nexus Tab vil blive produceret i samarbejde med Asus….

Kilden

(2) kommentarer
  1. Rigtigt, de danske afgifter osv skal smides oven i prisen, ret relevant faktisk 🙂 Takker extreeme…der kommer forresten en guide til nedgradering af din DHD i den her uge, så vidt jeg husker var det dig der efterlyste en ikke?

  2. Husk nu at det er prisen i USA som altid er lavere pga. danske afgifter, told, moms, transport osv…

    Vi skal være meget heldige hvis den bliver solgt i Danmark til under 2500-3000,-

Skriv kommentar
account_circle
email