Google Nexus 7 kan nu forudbestilles

Nu kan du forudbestille Google`s billige Android tablet, Nexus 7.

Der er tidligere blevet bekræftet at Google Nexus 7 vil lande hos de danske forhandlere den 5. oktober. Du kan dog allerede nu forudbestille et eksemplar ved f.eks Bilka, Proshop, eller Expert.

Google Nexus 7 vil blive sat til salg for 1999 danske kroner, og med i købet får du 16 GB intern hukommelse og Android 4,1 Jelly Bean. Det skriver Mobilsiden.dk i dag.

Læs også: Google har præsenteret Nexus 7 Android tablet og jelly Bean.

Det er i samarbejde med Asus, at Google har lanceret den billige tablet, og det er den første Android enhed herhjemme der kommer med Android 4,1 Jelly Bean fra start af. 

(6) kommentarer
  1. Havde bestilt en på ebay, men fik den aldrig 🙁 er der nogen der ved, hvor man kan få en på afbetaling?

  2. Halleluja…der var en længe ventet nyhed. Tak for det! Så snart jeg begyndte at tale om Nexus 7 for en god måneds tid siden, fik fruen ejerfornemmelser over min Transformer TF101… 😉
    Har netop bestilt på Proshop. Og så skal jeg til det igen… “The waiting game”.

  3. med det indbyggerantal vi har her i DK, tror jeg næsten ikke på det…men damn hvor kunne det være fedt 🙂 De kan jo heller ikke blive ved med at holde os undenfor…

  4. Wuhu! Mon der er chance for at Play storen også udvider ligesom den har gjort de andre steder Nexus 7 er kommet på gaden?

Skriv kommentar
account_circle
email