Google + giver nu mulighed for “samlinger”

thumb samlinger-google-

Nu kan du lave samlinger på Google +.

Du kender sikkert Google i form af når du søger efter ting og sager på internettet. Siden Google opkøbte Android.inc er Google ikke længere kun synkronym med en søgemaskine, men også med verdens mest udbredte operativsystem til mobile enheder, bedre kendt som Android.

Faktisk er Android installeret på omkring 75% afverdens smartphones og tablets, hvilket betyder at hvis du har 10 personer med en mobiltelefon, så kører de 7 – 8 af dem Android.

 – Android vs iOS – salgstatistikken i Danmark

I og med at Google´s egne applikationer som f.eks Gmail og Youtube er preinstalleret på de fleste Android mobiler og tablets, betyder det at rigtig mange bruger disse i det daglige, og en af de applikationer som du sikkert også har stiftet bekendskab med, er Google´s eget sociale medie, Google +, der grundet som vi nævnte før (at Android´s markedsandel er over 70%) efterhånden har en stor brugerskare.

Da Google i sin tid lancerede Google + blev vi tvunget til at oprette en profil hvis vi ville have en Gmail-konto, hvilket er nødvendigt hvis man skal bruge sin Android smartphone eller tablet til noget. Sådan er det ikke længere, men i og med at Google + både giver mulighed for at bruge Hangouts og tage backups af billeder og videoer, så hvis ikke du kender Google + skulle du tage at give det et forsøg.

Samlinger i Google +

Google forbedrer konstant deres apps og Google + er ikke nogen undtagelse, og nu kan du oprette hvad Google kalder for “Samlinger” direkte på din Google + profilside. 

Hvis du f.eks hopper til AppsAndroid på Google +, så vil du se at der nu er kommet et nyt punkt der hedder “Samlinger”. Dette giver helt nye muligheder for at dele dit indhold op, og en samling svarer lidt til det der hedder “Boards” på Pinterest, og du kan tilføje både billeder og videoer til dine samlinger.

Det betyder at du f.eks kan oprette en samling med billeder og videoer fra ferien på Kreta eller fra børnenes konfirmation, for derefter at dele samlingen med familien og venner.

Set fra en virksomheds øjemed giver dette os mulighed for at oprette samlinger så det bliver nemmere for jer at finde det i søger, og jeg har herunder oprettet nogle samlinger, der dog endnu ikke har så meget indhold, så i kan se eksempler på hvordan de kan bruges.

Samlinger:

 – Samsung Galaxy S4

 – Android Wear/smartwear

 – LG G4

 – Samsung Galaxy S5

 – Samsung Galaxy S6/Edge

 – Covers, panserglas og beskyttelsesfilm

 – Danske Android apps og spil

 – Sony Xperia Z3

 – Sony Xperia Z4

NB: Du kan altid få svar på dine spørgsmål i Androidernes forum, og du kan følge os på Facebook og Twitter, samt hente vores gratis app via Google Play.

Skriv kommentar
account_circle
email