Google har opkøbt FlexyCore

Google har opkøbt endnu et selskab, denne gang er det FlexyCore, udviklerne bag app`en DroidBooster der får Android til at køre mere flydende. 

Firmaet FlexyCore udviklede for fem år siden DroidBooster, en app der kan få din Android til at køre mere flydende uden brug af mere batteri.

Nu er Droidbooster pludselig blevet fjernet fra Google Play, og grunden er at Google har erhvervet sig selskabet (FlexyCore) til den nette sum af 23.1 millioner dollars.

At Android lagger har der været meget debat om, og vi har da også i langt størstedelen af vores produkt-anmeldelser brokket os lidt over at det netop ikke kører alt for flydende. Efterhånden har de nye topmodeller dog så meget muskelkraft at problemet er nærmest ikke eksisterende på high-end enheder.

Google annoncerede for noget tid tilbage “Projekt Butter”, og med det nye projekt ville Google arbejde på at gøre Android mere flydende. Med opkøbet af FlexyCore har Google integreret FlexyCore`s medarbejdere i deres eget Android team, men præcis hvordan de vil bruge Droidbooster vides ikke. 

Vil du prøve DroidBooster kan du trykke her og den vil automatisk downloade apk-filen til din smartphone. 

Google har igennem de sidste mange år opkøbt ikke så lidt firmaer, blandt de mest kendte er nok Youtube og Android inc.

Skriv kommentar
account_circle
email