Google er klar i juli med ny version af Nexus 7

Asus-Nexus-7

Google vælger, ifølge nye rygter, at bygge næste generation af Nexus 7 uden NVIDIAS Tegra chip indeni. 

En kilde fortæller til Reuters at Google overvejer at skifte NVIDIA ud med Qualcomms Snapdragon i det næste store batch der skal produceres til sommer af Nexus 7.

Google forventer at sælge op til 8 millioner enheder i løbet af det sidste halve år 2013, og der bliver muligvis et nedslag i prisen så Nexus 7 bedre kan konkurrere med iPad Mini.

Det er højst sandsynligt at det er Snapdragon S 4 der vil blive brugt i næste generation af Nexus 7, da det er den samme der sidder i LG Nexus 4, men den nyere Snapdragon 600 er ikke ude af billedet.

 – Samsungs nye reklamekampagne – Galaxy Note 8.0 vs iPad Mini

Hvad prisen bliver er uvist, men Nexus 7 (som er lavet i samarbejde med Asus) vil aldrig komme op på samme pris som ipad Mini (der iøvrigt kun har en dualcore processor og 512 MB RAM), og da Google nok ikke hæver prisen (de vælger måske at sælge den gamle version lidt billigere og den nye version til den gamles pris), så er der mere at hente for pengene ved at købe en Nexus 7 istedet for en ipad Mini, og det er selvfølgelig også Googles mål.

Google afholder deres årlige Google I/O den 15. maj, om de vil introducere den nye version af Nexus 7 der kunne være en mulighed.

Kilde via Henrik Enevoldsen 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email